Bounty kehely cukormentesen,saját készítésű “csoki” szívekkel!

Hozzávalók

  • (3 pohárhoz)A kakaós krémhez:

  • 150 g Szafi free kakaós zabpuding por

  • 9 dl tej vagy kókusztej

  • édesítőszer ízlés szerint

  • A kókuszos krémhez:

  • 2 ek. zsírszegény túró

  • 450 ml natúr görög joghurt

  • 200 ml cocomas /kókusztejszín/ én hűtőbe raktam egy időre hogy ne legyen teljesen folyékony

  • 1 csomag xilit alapú vanília

  • 4-5 ek. kókuszreszelék

  • édesítőszer ízlés szerint

  • A “csoki” szívekhez:

  • 2 ek. folyékony kókuszzsír

  • 2 ek. cukrozatlan zsírszegény kakaópor

  • pici édesítőszer

Elkészítés

  1.  A kakaós krémhez a zabpudingot elkészítjük: a zabpuding port a tejjel,édesítővel csomómentesre keverjük majd addig főzzük míg be nem sűrűsödik,ezután pedig hagyjuk hűlni!

  2. A kókuszos krém hozzávalóit egy tálban,botmixer segítségével szintén csomómentesre turmixoljuk.

  3. Miután kihűlt a zabpuding, kehelyben rétegezzük a kakaós és a kókuszos krémet.

  4. A szívekhez: az olvasztott kókuszzsírt,kakaóport,édesítőszert elkeverjük és szilikonos szív formába öntjük majd hagyjuk a fagyasztóba megdermedni és ezután mehet is a kehely közepére! 🙂

  5. Nagyon finom és laktató desszert!! Gyorsan elkészül és diétába tökéletesen beilleszthető! 😉






Legnézettebb receptek