Saját készítésű “nutella” cukormentesen!

Hozzávalók

  • 200 g törökmogyoró

  • 200 ml kókusztejszín /folyékony/

  • 3 dkg folyékony kókuszzsír

  • 6 kocka cukormentes csokoládé

  • 2 ek. cukormentes zsírszegény kakaópor

  • egy pici vanília aroma

  • édesítőszer ízlés szerint

Elkészítés

  1. A törökmogyorót aprítógépbe tesszük és finom szemcséjűre ledaráljuk.

  2. A kakaóport,a vanília aromát és az édesítőszert is hozzáadjuk és átpörgetjük a mogyorós keverékkel.

  3. Ezután a kókuszzsírt és a csokoládét együtt megolvasztjuk és ráöntjük a mogyis keverékre és hozzáöntjük a folyékony kókusztejszínt is.

  4. Mikor ezzel megvagyunk,az aprítógéppel addig keverjük míg egynemű mogyorós krémet nem kapunk!

Készen is vagyunk!! 🙂

Lezárt üvegben,hideg helyen 1 hétig is eláll!

 



Legnézettebb receptek