Snidlinges padlizsánkrém

Hozzávalók

  • 4 kisebb padlizsán

  • 1 nagy evőkanál olíva olaj

  • 2 gerezd fokhagyma

  • só és bors ízlés szerint

  • egy kis csokor snidling

Elkészítés

  1. Mossuk meg a padlizsánt majd rakjuk sütőbe (200 ° alsó-felső sütés program) és süssük meg,majd ezután még grillezzük kb. 10 percig.

  2. Vegyük ki a sütőből,takarjuk le és hagyjuk kihűlni! (ha letakarjuk miután kivettük a sütőből,könnyen meg tudjuk tisztítani.)

  3. A megtisztított padlizsánt,-a snidling kivételével- minden hozzávalóval együtt botmixer segítségével mixeljük finom krémesre. Ezután keverjük hozzá a felaprított snidlinget.

  4. Amikor elkészült szedjük üvegbe és hűtőben tároljuk.

     

    Vigyázat,gyorsan elfogy! 🙂 Tökéletes páros reggeli pirítóshoz vagy mártogatósnak egy finom grissinivel!

     


Legnézettebb receptek