Túróval,sonkával és póréhagymával töltött gomba

Hozzávalók

  • 7 db közepes gomba
  • 10 dkg pulykamell sonka
  • 2 db főtt tojás
  • 10 dkg túró
  • 1 mokkás kanál mustár
  • 1-2 ek. tejföl
  • só,bors ízlés szerint
  • 5 dkg reszelt sajt
  • és kb. 4 karika a póréhagyma zöldjéből

Elkészítés

  1. A sonkát és a tojást felkockázom,a hagymát picire elvágom,összekeverjük a túróval,tejföllel és a többi hozzávalóval és ízlés szerint fűszerezzük.
  2. A gombát megtisztítom,megmosom és kicsit befűszerezem.
  3. Fogok egy hőálló tálat és nagyon vékonyan kikenem olívával és így fektetem bele a megtöltött gombácskákat. Ezután megszórom a tetejét sajttal és előmelegített sütőben 180°-on addig sütöm míg a sajt aranybarna nem lesz a tetején.


Legnézettebb receptek