“Zserbós” palacsintatorta cukormentesen!

Hozzávalók

A tészta hozzávalói:

  • 500g liszt

  • 1 vanília rúd kikapart belseje

  • pici édesítőszer

  • 4 tojás

  • 1 liter tej

A töltelékhez:

  • darált dió

  • cukormentes baracklekvár

Elkészítés

  1. A tésztát összekeverem és picit állni hagyom,ha túl sűrű lett akkor ásványvízzel nyugodtan lehet hígítani. De csak óvatosan!

  2. Ezután,vékonyan olajozott palacsintasütőben megsütöm a palacsintákat.

  3. Mikor elkészültek a palacsinták (3 darabot félre rakok) és házi cukormentes baracklekvárral megkenem és megszórom darált dióval és így rétegezem még el nem fogynak a palacsintáim.

  4. A maradék 3 palacsintába töltöttem lekvárt és diót majd felcsavartam,felvágtam és a torta tetejét díszítettem vele.

  5. Fel lehet dobni egy kis tejszínhabbal és csokoládé öntettel! Születésnapra is tökéletes! 🙂

Legnézettebb receptek