„A csoport rangadója, biztosan nagyon jó mérkőzés lesz”- Tippeltek a szakvezetők

Nyírerdő csoport

Tippel: Kertész Milán, a Ladányi TC edzője. Fényeslitke (9.)–Őr (12.): – Érdekes ­meccs lesz, az biztos. Érzésem szerint döntetlen. Kék (10.)–Nyírmada (14.): – Nem tudom, hogy Nyírmadán mennyit segít az edzőváltás, mennyire rázza fel a csapatot, de érzésem szerint a Kék otthon tartja a három pontot. Pátroha (6.)–Tuzsér (7.): – Közel egyforma képességűek csapatok, vendéggyőzelmet várok. Tiszakanyár (2.)–Gergelyiugornya (1.): – A csoport rangadója, biztosan nagyon jó mérkőzés lesz, a pillanatnyi forma fog dönteni. Egy hajszállal esélyesebbnek vélem az Ugornyát. Záhony (4.)–Nyírkarász (11.): – Szerintem a Záhony otthon tartja a három pontot. Vaja (3.)–Újdombrád (5.): – Az Újdombrád is veszélyes, én úgy gondolom, ez a mérkőzés döntetlen lesz. Jéke (16.)–Ladányi TC (8.): – Tudjuk, hogy a Jéke nehéz ellenfél, de ha a helyzetkihasználásunk javul, akkor szerintem nem lesz gondunk, és megszerezzük a három pontot. A Szabolcsveresmart–Dombrád mérkőzést elhalasztották.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője. Tiszalök (9.)–Kálmánháza (10.): – Mindkét csapat gólzáporos mérkőzést játszott az elmúlt fordulóban, aminek a tiszalökiek örültek kevésbé, de talán a hazai pálya előnye miatt tudnak otthon javítani. Apagy (4.)–Nyírbéltek (15.): – A Béltek tört már borsot a hazaiak orra alá, de ezúttal az Apagy behúzza a meccset. Nagykálló (8.)–Kótaj (1.): – A vendégek jól „mennek”, ezúttal is nyerni fognak. Nyírlugos (14.)–Rakamaz (6.): – Képesnek tartom a hazaiakat arra, hogy otthon tartsák a bajnoki pontokat, viszont az is benne van a pakliban, hogy nyer a Rakamaz. Tehát, legyen iksz. Nyíribrony (13.)–Tiszavasvári (5.): – Tekintélyt parancsoló a hazaiak múlt heti eredménye, gondolom, hazai pályán győzni szeretnének. Ezzel mi is így vagyunk, meglátjuk, kié lesz a három bajnoki pont. Tuti, nem lesz iksz. A Geszteréd–Kállósemjén és a Biri–Levelek mérkőzést elhalasztották, a Nyíregyháza Spartacus II. szabadnapos.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője. Csengersima (2.)–Nyírvasvári (4.): – Szerintem döntetlen. Tisztaberek (9.)–Sonkád (14.): – Hazai győzelmet tippelek. Ópályi (10.)–Milota (11.): – Remélem, Kósa Józsi barátomék nyernek. Ópályi. Encsencs (5.)–Nagydobos (6.): – Természetesen Dobos. Nábrád (13.)–Nyírbátor (1.): – Erdei Zoli barátom összekapta a csapatot, nyer a Nyírbátor. Kocsord (8.)–Nyírcsaholy (12.): – Otthon szeretnénk tartani a három pontot. A 20. fordulóból előrehozott mérkőzés Vámosoroszi (3.)–Szatmárcseke (7.): – Azt mondom, hogy Hadadi Feriék feladják a leckét a Vámosoroszinak.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek