„A forduló rangadója lehet ez a mérkőzés...”

2 évvel ezelőtt

Nyírerdő csoport

Tippel: Szőke István, a Nyírmada edzője Dombrád (4.)–Vaja (2.): – Két élcsapat találkozója, bármi megtörténhet. Őr (10.)–Szabolcsveresmart (7.): – A hazaiak otthon tartják a három pontot. Ladányi TC (14.)–Tuzsér (12.): – Mostanában gyengélkedik a Ladány, így a vendégek behúzhatják. Fényeslitke (11.)–Berencs FC (9.): – Ikszgyanús meccs. Gyulaháza (1.)–Nyírmada (13.): – Nehéz sorozatban vagyunk, negatív a mérlegünk, nem nekünk áll a zászló, de mindent megteszünk majd azért, hogy helytálljunk. Nyírkarász (3.)–Ópályi (15.): – A hazaiak az esélyesek. Pátroha (6.)–Ajak (16.): – Legutóbb nyertek nálunk a pátrohaiak, valószínűleg otthon is győznek. Gergelyiugornya (5.)–Demecser (8.): – A hazaiaknál hiányzik a húzóember, Mándi Lacika, ha pótolni tudják akkor nyerhetnek.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője. Tiszalök (12.)–Kálmánháza (10.): – Mindkét edzővel jó kapcsolatot ápolok, nem is szeretném megsérteni egyiket sem, úgy gondolom, egyforma képességű csapatok mérkőzésén talán a hazai pálya előnye dönthet! Geszteréd (15.)–Kállósemjén (4.): – A Kállósemjén masszív, jó játékerőt képviselő csapat, Geszteréd még nem kapta el a fonalat, nem lesz egyszerű, de a vendégek begyűjthetik a 3 pontot. Levelek (16.)–Tiszavasvári (6.): – Jelenlegi helyzetét elnézve a két csapatnak egy döntetlent tippelek. Bököny (14.)–Nyíribrony (8.): – Mi már elbuktuk a legfontosabb meccset, megpróbálunk tisztességgel helytállni. Kótaj (1.)–Nyírlugos (11.): – Fix egyes. Kék (9.)–Encsencs (7.): – Ahhoz képest, hogy Kék minden meccsét idegenben játssza, és egy új osztályba csöppent, maximálisan helytáll, szerintem begyűjtik a három pontot. Apagy (3.)–Rakamaz (2.): – A forduló rangadója lehet ez a mérkőzés, azt gondolom, hogy egy gólgazdag döntetlennel mindenki elégedett lenne, de az is lehet, hogy tévedek. Nyírbéltek (13.)–Nagykálló (5.): – Szimpatikus csapat benyomását keltették a hazaiak, jók lehetnek egy pontra, ha Módis nem utazik el.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Simon Csaba, a Kölcse edzője Jánkmajtis (2.)–Kocsord (4.): – Szerintem Jánk nyer otthon. Milota (8.)–Csengersima (5.): – Nehéz mérkőzésen valószínűbb a döntetlen. Hodász (14.)–Kölcse (10.): – A vasárnapi kezdés nem jó nekünk, a sok hiányzó miatt nem tudom milyen csapattal állunk fel, de mindent megteszünk a győzelemért. Csenger (3.)–Szatmárcseke (15.): – Csenger simán behúzza. Tisztaberek (9.)–Nábrád (13.): – Biztos bereki győzelem. Nyírcsaholy (6.)–Nyírvasvári (7.): – A döntetlen a valószínűbb. Nagydobos (12.)–Vámosoroszi (1.): – Oroszinak nem lesz könnyű nyerni Doboson. Beregdaróc (11.)–Terem (16.): – A Darócnak nyerni kell.