„A Karász behúzza”

8 hónappal ezelőtt

Nyírerdő csoport

Tippel: Szőke István, a Nyírmada edzője. Tuzsér (7.)–Újdombrád (4.): – Jó mérkőzésre számítok, amin parázs lesz a hangulat, és bármilyen eredmény születhet. Szabolcsveresmart (15.)–Fényeslitke (12.): – A Litke a múlt heti mérkőzése után nagy önbizalommal léphet pályára, és akár győzelemmel is hazatérhet. Pátroha (6.)–Jéke (14.): – A jó erőkből álló Pátroha megnyeri a mérkőzést. Kék (9.)–Tiszakanyár (3.): – Fabók Pista barátomat ismerve akár meglepetést is okozhatnak a Kanyárnak. Őr (11.)–Záhony (2.): – A jó játékoskerettel rendelkező Záhony esélyesebb a győzelemre. Nyírmada (10.)–Vaja (5.): – Hazai pályán mindenki átérzi a mérkőzés fontosságát, remélem, a sérültek felépülésével, teljes létszámmal tudunk kiállni. Mindent megteszünk a győzelemért. Dombrád (16.)–Nyírkarász (13.): – A Karász behlúzza. Ladányi TC (8.)–Gergelyiugornya (1.): – Két nagyon jó csapat találkozik egymással. A bajnokesélyes Gergelyiugornya már nem hibázhat.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza II. edzője. Tiszavasvári (5.)–Nyírlugos (15.): – A nyírlugosiak az utolsó három mérkőzésen bizonyították, hogy nem szabad leírni őket, de úgy gondolom, nem Tiszavasváriban szerzik meg az első győzelmüket. Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Tiszalök (10.): – Szeretnénk ott folytatni, ahol abbahagytuk, ehhez mindent bele kell adnunk hétvégén is. Győzelemben gondolkodunk. Nyíribrony (14.)–Biri (9.): – A vendégek szoros meccsen elhozzák idegenből a három pontot. Apagy (3.)–Nagykálló (6.): – Két masszív csapat találkozóján döntetlent várok. Nyírbéltek (13.)–Rakamaz (7.): – Ricsei Feriék nagy erőket fognak mozgósítani, hogy megszerezzék első győzelmük után az első hazait is, így nem lesz könnyű a vendégeknek. Igaz, őket még nem láttam, mégis vendégsikert érzek. Kállósemjén (2.)–Kálmánháza (11.): – Kotricz Zoli barátomék megnehezíthetik a Kállósemjén dolgát, ha úgy küzdenek, ahogy tették azt a Kótaj ellen. Ellenkező esetben a hazaiak otthon tartják a három pontot. Levelek (12.)–Kótaj (1.): – A Leveleket még nem láttam játszani, az éllovast tartom a találkozó esélyesének. Szabadnapos: Geszteréd.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Pálfi József, a Hodász edzője. Szatmárcseke (7.)–Kocsord (12.): – Szerintem nem most fog feltámadni a Kocsord, otthon marad a három pont. Nyírbátor (1.)–Nyírcsaholy (10.): – Szerintem nincs mit mondani: egyes. Vámosoroszi (3.)–Csengersima (2.): – Remélem, Riskó kolléga összerakja jól a csapatát, és győzni fognak. Ópályi (11.)–Nábrád (13.): – Ópályi otthon jobb, de hátha… Döntetlent várok. Hodász (4.)–Tisztaberek (8.): – Feledtetni szeretnénk a múlt heti mérkőzést, ezért hazai győzelmet várok. Milota (14.)–Sonkád (15.): – Alsóházi rangadó, aki nyer, elindulhat felfelé. A hazaiakat esélyesebbnek érzem erre. Nagydobos (6.)–Nyírvasvári (5.): – Döntetlenszagú a mérkőzés. Szabadnapos: Encsencs.