“A sajt már a meggyesiek szájában marad…”

3 évvel ezelőtt

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője

Rakamaz (3.)–Napkor (12.): – Hazai győzelem várható.

Nyírtelek (16.)–Kálmánháza (13.): – Mindkét csapattal találkoztunk már, így döntetlent tippelnék.

Újfehértó (2.)–Nyírbéltek (14.): – A két együttes más célokért küzd, focizzanak egy jót, ne legyen sérülés, és a hazai csapat begyűjti a három pontot.

Encsencs (9.)–Kótaj (6.): – Encsencsről nem könnyű pontot hozni, de a Kótajnak lehet sikerül.

Levelek (10.)–Tiszalök (15.): – Nehéz mostanában megtippelni a levelek meccseit, de úgy gondolom, hogy a Tiszalöknek nem lesz könnyű dolga, szerintem hazai.

Kállósemjén (5.)–Kemecse (1.): – Az, hogy a mérkőzést nem Semjénben rendezik már félsiker, nekünk meg egyébként is az lenne jó, ha vendég győzelem születne! Tehát V!

Apagy (7.)–Nagykálló (8.): – Egyforma képességű csapatok meccsén a hazai pálya előnye dönthet.

Nyíribrony (4.)–Nyírlugos (11.): – Hazai pályán mindig győzelemre játszunk, most sem lesz másként.

Nyírerdő csoport

Tippel: Lusánszki László, a Pátroha elnöke

Berencs FC (16.)–Gergelyiugornya (6.): – Berencsen jó csapat van, ha sikerül elfelejteniük az egycsatáros játékot, akkor meg tudják nehezíteni az ugornyaiak dolgát és nem csak ikszre lesznek képesek. Drukkolok nekik, egyes.

Demecser (8.)–Nyírmada (15.): – Berecze Csabi barátomék jönnek felfelé a gödörből, ami az én megítélésem szerint nem is olyan mély. A Demecser jobb csapat, hazai győzelem.

Nyírkarász (2.)–Ramocsaháza (14.): – A Ramocsaháza a hét végén századosi rendfokozatot kap, fix egyese.

Fényeslitke (11.)–Dombrád (3.): – Dombrád fiatal, lendületes csapat, ezzel a lendülettel hozzák a meccset, kettes.

Vaja (9.)–Kék (13): – Gazdagék eddig hozták a hazai mérkőzéseiket, ez most sem lesz másként. Egyes.

Záhony-Tiszaszentmárton (5.)–Szabolcsveresmart (12.): – Csak a hazaiaknak van veszíteni valója. A papírforma, mint eddig mindig, házigazdaként a záhonyi győzelmét ígéri, de…

Őr (4.)–Ladányi TC (7.): – Tavasszal egyedül Őr százszázalékos, a ladányiaknak fel kell kötniük azt a bizonyost, ha jó eredményt akarnak elérni. Egyes.

Pátroha (1.)–Ajak (10.): – Igazi szomszédvári rangadó. A tavaszi szezon kezdetén a változások miatt sokan a csapat vesztét jósolták, most az egyik bajnokesélyesről beszélnek. A pátrohai játékosok szerényen és mindent tiszteletet megadva, nem nagyképűen vagy lenézően, de egészséges önbizalomtól duzzadva lépnek a pályára minden hétvégén, legyen bárki az ellenfél. Most a tabella tetején vagyunk, és ott is szeretnénk maradni, ehhez győzni kell.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője

Szatmárcseke (8.)–Nagydobos (6.): – A Cseke hazai pályán bárkire veszélyes lehet, néha saját magára is. A jó erőkből álló Dobos ellen csak jó teljesítménnyel szerezhetnek pontokat.

Kölcse (4.)–Terem (15.): – A szombati játéknap és a kölcsei aréna nem a Terem mellett szól, a hazai alakulat behúzza ezt a meccset.

Nyírmeggyes (1.)–Beregdaróc (9.): – A sajt már a meggyesiek szájában marad, ezt még Endréék sem tudják kiénekelni belőle.

Csengersima (7.)–Nábrád (12.): – A Csengersima erős és összeszedett csapat, a Dombrádnak százhúsz százalékot kellene teljesíteni, ha bármit is szeretne.

Vámosoroszi (2.)–Milota (10.): – Az egyik éremesélyes otthonában nehéz dolga lesz a Milotának, erdőháti győzelemre tippelek.

Kocsord (13.)–Tisztaberek (5.): – Idegenben minden meccs nehéz, s mivel a Kocsord kezdi felvenni a fordulatot, így nagyon nehezen fogunk tudni sikert elérni, de természetesen nagyon bízom a győzelemben.

Hodász (14.)–Jánkmajtis (3.): – A Jánkmajtis egyértelmű esélyes, de ellenfelét nem becsülheti le, mert akkor az problémát is okozhat.

Forrás: