A strandszezon idén sem marad el

Folyamatosan zajlik a nagykállói strand felkészítése a nyári szezonra, amely hamarosan újra megnyitja kapuit a vendégek előtt.
-Jelenleg a strand nyári üzemindításra való felkészülése zajlik, melynek részeként az ilyenkor szokásos karbantartási munkálatokat végezzük el annak érdekében, hogy a megszokott vízminőséggel és környezetben tudjunk kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a fürdőzőknek 2020 nyarán is – tájékoztatott a Nap Strandot üzemeltető Urbs Novum Nonprofit Kft. ügyvezetője, Siposné Zsákai Brigitta – A korlátozó intézkedések enyhítése ugyan lehetővé tenné a strand megnyitását, azonban a veszélyhelyzet miatt a felújítási, karbantartási munkálatokat a tervezettnél csak később tudtuk megkezdeni, s azok még jelenleg is tartanak, így várhatóan július 1-jétőn látogathatják a fürdőzők a Nap Strandot. Munkatársaimmal az idei szezonra készülve folyamatosan takarítunk, a medencéket, a padokat, a kerítést, a napozóágyakat festjük, a kertet rendezzük, virágokat ültetünk, ezen kívül megtörtént a gépészeti egységet kiszolgáló helységek belső felújítása, új tájékoztató táblák kihelyezése, hogy csak a legfontosabbat említsem – mondta Siposné Zsákai Brigitta.

A létesítmény idén is a megszokott nyitva tartással – 9 és 19 óra között – várja vendégeit. A kellemes környezetben található gyógyhatású termálvizes, gyermek – és úszómedencét a fürdőzők a tavalyi áron vehetik igénybe, az üzemeltető ugyanis nem emelte a belépőjegyek árát.

 

 

 

 

Forrás: Nagykálló Város Önkormányzatának Hivatalos Honlapja
Felkapott
További hírek