A szomszédvári rangadók hétvégéje következik

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője Tiszavasvári (6.) – Geszteréd (16.): – A hazai csapat előrébb tart a játékban, magabiztosan nyeri a meccset. Bököny (14.) – Nyírbéltek (13.): – Mindenképpen győzni szeretnénk. Nyíribrony (8.) – Levelek (15.): – Mivel a Levelek gyengélkedik, nem tartom szomszédvári rangadónak, hazai győzelem. Kállósemjén (4.) – Apagy (3.): – Érdekes mérkőzés lesz, döntetlen. Rakamaz (2.) – Kék (10.): – Minden tiszteletem a kéki csapaté, de nem terem számukra babér Rakamazon. Encsencs (7.) – Tiszalök (9.): – Amennyiben a hazaiak nem veszik komolyan a lökieket, bajba is kerülhetnek, de szerintem nyernek. Kálmánháza (11.) – Kótaj (1.): – Nem hiszem, hogy most fog megbotlani a kótaji csapat. Nyírlugos (12.) – Nagykálló (5.): – Szerintem a kállóiak Lugoson is tudnak nyerni, kapussal vagy kapus nélkül.

Nyírerdő csoport

Tippel: Szabó István, a Tuzsér edzője Tuzsér (12.) – Őr (8.): – Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk. Berencs FC (9.) – Gergelyiugornya (7.): – Rétközberencsen sajnos nem jól alakultak a dolgok, így a három pont az ugornyaiaké lesz. Nyírkarász (3.) – Gyulaháza (1.): – Szerintem Karász még egyszer nem fog hibázni. Ópályi (14.) – Ladányi TC (15.): – Már mindkét csapattal játszottunk, nekünk a döntetlen lenne a jó. Szabolcsveresmart (10.) – Fényeslitke (11.): – Itt annak örülnénk, ha nyerne Veresmart, de szerintem a Litke meglepi a hazaiakat és elviszi a három pontot Demecser (6.) – Dombrád (4.): – Szomszédvári rangadó, szerintem döntetlen. Vaja (2.) – Pátroha (5.): – Vaja nyerni fog, mivel otthon elég veszélyes. Ajak (16.) – Nyírmada (13.): – Az Ajak feljövőben van, ám ez még kevés, hogy három pontot szerezzen a Mada ellen.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, Szatmárcseke edzője Jánkmajtis (2.) – Tisztaberek (8.): – Szerény meglátásom szerint Della Sanyiék megszerzik a három pontot. Kölcse (10.) – Csenger (3.): – Igazán érdekes meccsnek ígérkezik, ha a Kölcse ki tud állni normális csapattal, akár még meg is szoríthatja az idegenben gyengébben muzsikáló Csengert. Szatmárcseke (15.) – Terem (16.): – Nekünk nincs más választásunk, mint a három pont megszerzése. Beregdaróc (11.) – Milota (7.): – Baracsi Endre barátom mondta, hogy az idén a döntetlenre mennek, ez is iksz lesz. Csengersima (6.) – Nagydobos (12.): – Sántha Árpi barátoméknak Rolandék ellen nem fog babér teremni. Vámosoroszi (1.) – Nábrád (14.): – Országos egyes. Kocsord (5.) – Nyírcsaholy (4.): – Igazi szomszédvári rangadó, ha a Kocsord hozza az otthoni formáját, meg tudja verni a jó erőkből álló Csaholyt. Nyírvasvári (9.) – Hodász (13.): – Mivel vasárnap van a meccs, a hodásziak meglesznek, így döntetlen.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek