A távoltartás ellenére se akart távozni egy mátészalkai házból – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2016. december 13-án Magy külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a 28 éves magyi sofőrt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2016. december 13-án Kállósemjénben elfogták L. József 50 éves magyi lakost. A férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt körözte, ezért az egyenruhások előállították, és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 42 éves helyi férfit, aki 2016. december 13-án a Mátészalkai Járásbíróság tiltása ellenére lakóházából nem akart távozni.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 22 éves gemzsei lakos ellen. A férfi 2016. december 13-án Gemzse külterületéről fát kísérelt meg eltulajdonítani. Az egyenruhások a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/qUlufEPnu_U/3303069
Felkapott
További hírek