A tűz és a víz is gondot okozott

4 évvel ezelőtt

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombat délelőtt Pátroha és Dombrád között. A balesetben négyen sérültek meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kigyulladt egy használaton kívüli nyárikonyha tetőszerkezete és villanyórája szombat délelőtt Nyíribronyban, a Bocskai utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók értesítették az áramszolgáltatót, majd egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Több helyen még szombaton a nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Nagykállóban, a Krúdy Gyula utca egyik családi házának a pincéjében gyűlt össze az esővíz, míg a Korányi Frigyes utcában egy élelmiszerboltot vett körbe a csapadékvíz, az Ilona utcában pedig egy lakóház kertjében állt meg a nagy mennyiségű víz. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók motoros szivattyúk segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. De hasonló események miatt riasztották a tűzoltókat Fehérgyarmaton, Baktalórántházán és Demecserben is. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: