A végére maradt a csattanó a labdarúgó megyei II. osztályban

3 évvel ezelőtt
A Kelet-Magyarország csoportban már fordulókkal ezelőtt bebiztosította bajnoki címét a Nyírmeggyes, nagy a harc viszont a második helyért. A Jánkmajtis beregdaróci győzelmével ünnepelhetné ezüstérmét, a két ponttal mögötte nyomuló Vámosoroszinak az esetleges csengersimai győzelme sem biztos, hogy elegendő lesz a helycseréhez. A Pannónia Zrt. csoportban a Nyírtelek elleni eredményétől függetlenül biztos bronzérmes a Rakamaz, az elsőségre ellenben még ketten törnek.

Révbe érhet az Újfehértó

A tabellát két pont előnnyel vezető Újfehértó helyzete tűnik egyszerűbbnek, „csak” le kell gyűrnie hazai pályán a Leveleket, de több győzelmének köszönhetően már egy iksszel is bajnoki címet ünnepelhet. A Kemecsének csak akkor van esélye az aranyra, ha az Újfehértó kikap, és ők mind a három pontot elhozzák Nyíribronyból. A Nyírerdő csoportban még ketten harcolnak a bajnoki elsőségért, mindkét bajnokaspiráns hazai környezetben lép pályára: a Nyírkarász a Gergelyiugornyát fogadja, míg a Dombrád az Ajakot látja vendégül. A bajnoki dobogó legalsó fokára viszont még három alakulat is odaérhet. A pátrohaiak Kéken zárják a bajnokságot, és ha nyernek, ők lesznek a bronzérmesek. Botlásuk esetén a Záhony-Tiszaszentmárton–Őr mérkőzés győztese örülhet majd a harmadik helynek.

Labdarúgás: Megyei fociprogram (kezdés 17, ifi 15)

Szombat Kelet-Magyarország csoport Terem–Nagydobos – Szabó Á. (Lippai, Ványi) Nyírmeggyes–Szatmárcseke – Szabó D. (Goneth, Kaibás) Kocsord–Hodász Balogh G. – (Károly, Szabó A.) Csengersima–Vámosoroszi – Paráda (Tordai, Zámbori) Tisztaberek–Milota – Gergely (Maleskovits, Simon) Beregdaróc–Jánkmajtis – Homonai (Gáspár, Kormány) Kölcse–Nyírcsaholy Mónus (Éva, Anda) Vasárnap Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport Ramocsaháza–Nyírmada – Resán (Tassy, Barati) Fényeslitke–Demecser – Király (Sándor, Piskóczi) Kék–Pátroha (Újdombrád) – Szabó Zs. (Varga, Semegi) Záhony-Tiszaszentmárton–Őr – Kocsis (Jurkinya, Onder) Vaja–Ladányi TC – Piskóczi (Szikszai, Kiss Petra) Dombrád–Ajak – Fehér (Pokoraczki, Bíró) Szabolcsveresmart–Berencs FC – Oláh (Nagy J., Nagy P.) Nyírkarász–Gergelyiugornya – Sipos (Pethő, Horváth J.) Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport Nyírlugos–Napkor – Kosztyu (Tóth l., Bodnár) Nyírtelek–Rakamaz (Nyírpazony) – Kertész (Lövei, Hadászi) Újfehértó–Levelek – Vitkai (Veres, Völfi) Apagy–Encsencs – Szikszai (Rácz, Lipták) Nagykálló–Kállósemjén – Lucsik (Nagy F., Farkas Fanni) Nyírbéltek–Kótaj (Nyírbátor) – Kósa (Demeter, Ésik) Kálmánháza–Tiszalök – Takács (Hegyes, Szilágyi) Nyíribrony–Kemecse – Bíró (Papp, Tóth I.)

BB

Forrás: