“A vendégek helyében megbeszélném ezt a meccset telefonon, ezzel megspórolnám az utat”

Kelet-Magyarország csoport

Aki tippel: Oroszi István, tisztabereki edző

Szombat: Beregdaróc(15.)–Nyírmeggyes (2.): – A daróciak nagyon rosszul kezdték a szezont, az egyik bajnokesélyes ellen hazai pályán is nagyon nehéz dolguk lesz.

Tisztaberek (9.)–Kocsord (7.): – A múlt heti fiaskót mindenképpen szeretnénk kijavítani és győzelemmel kedveskedni szurkolóinknak.

Nábrád (12.)–Csengersima (3.): – Hazai pályán a Nábrád mindenkire veszélyes, bármilyen eredményt el tudok képzelni.

Milota (11.)–Vámosoroszi (5.): – Az Oroszinak össze kell szednie magát a célja eléréshez, a milotai katlanban meg fognak izzadni

Jánkmajtis (1.)–Hodász (13.): – A jánkiak eddig kiválóan teljesítenek, s bár a Hodász is csipegeti pontokat, azért a hazaiakra tippelek.

Vasárnap. Nagydobos (8.)–Szatmárcseke (4.): – Mindkét csapat felemásan teljesített eddig; most az dönt, hogy melyik csapat melyik arcát veszi majd elő ebben a párosításban

Terem (14.)–Kölcse (6.): – Most vasárnap lesz a mérkőzés ami a teremi focistáknak kedvez, viszont a jó erőkből álló Kölcsétől így sem lesz könnyű pontot, vagy pontokat rabolni

Nyírerdő csoport

Aki tippel: Lelt József pátrohai edző

Szombat. Dombrád (1.)–Fényeslitke (11.): – A vendégek helyében megbeszélném ezt a meccset telefonon, ezzel megspórolnám az utat, és csak 3–0 kerülne az újságba.

Vasárnap. Nyírmada (13.)–Demecser (6.): – A hazai csapat ha kiheverte az elmúlt heti sokkot, akár egy ikszre is jó lehet.

Kék (14.)–Vaja (5.): – Irigylem Fabók Pista barátomat, hogy ilyen helyen dolgozhat. Öt zacskó után nem ültették fel a buszra, a hatodik meccsen csak nyert egy rangadót, de most pezsgőt bontana, ha győznének.

Ramocsaháza (9.)–Nyírkarász (8.): – A ramocsai csapat az elmúlt héten jól felelt, kapott egy ötöst, ha a karásziak komolyan veszik a meccset akkor simán nyernek.

Szabolcsveresmart (15.)–Záhony-Tiszaszentmárton (4.): – A szimpatikus hazaiaknak csak akkor van esélyük a kis pályán, ha betolnak egy IFÁ-t a kapuba.

Ladányi TC (10.)–Őr (3.): – Sajtoséknak nagyon nagy szükségük van a három pontra, mert a jövő héten hozzánk jönnek. Én örülnék egy döntetlennek.

Ajak (12.)–Pátroha (7.): – Tavaly kétszer is megviccelt bennünket a „nagyajak””, de most itt a lehetőség arra, hogy magunkévá tegyük őket.

Gergelyiugornya (2.)–Berencs FC (16.): – Bekezdett a hazai együttes, a vendégeknek magas ez az osztály, mint tyúknak az ábécé. Sokgólos meccsre van kilátás.

Pannónia Zrt. csoport

Aki tippel: Marincsák Viktor, nyíribronyi edző:

Szombat. Tiszalök (14.)–Levelek (7): – Nem tudom mennyire fekszik Leveleknek a szombati játéknap, döntetlent tippelek!

Kemecse (1.)–Kállósemjén (3.): – Mi egy hazai győzelemmel járnánk jól, egyébként is azt tippelem!

Vasárnap. Napkor(11.)–Rakamaz (2.): – A vendégek egy jó sorozattal a hátuk mögött érkeznek Napkorra, de mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ettől függetlenül én vendégbe tenném!

Nyírlugos (13.)–Nyíribrony (4.): – Őrült egy meccset játszottunk legutóbb Lugoson, fájó pontokat hagytunk ott… Vesztenivalónk nincs, győzni szeretnék Nyírlugoson!

Kálmánháza (15.)–Nyírtelek (16.): – A hazai csapat megszerzi első győzelmét, ami akár nagyobb arányú is lehet!

Nyírbéltek (12.)–Újfehértó (8.): – Mindkét csapattal találkoztunk, ez alapján vendég győzelmet várnék!

Nagykálló (10.)–Apagy (9.): – Hullámzó formában mindkét csapat, az ilyen mérkőzések szoktak közönségszórakoztatóra sikerülni, döntetlent tippelek, mondjuk: 2-2

Kótaj (5.)–Encsencs (6.): – Szoros mérkőzésen, hazai győzelem születhet!

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/7kC3ZXm7Gok/3992000
Felkapott
További hírek