Adventi lánykérés traktorral


Második alkalommal rendezték meg az adventi traktoros felvonulást Szakolyban, ahol 44 karácsonyi díszbe öltöztetett traktor és mezőgazdasági vontató harsány dudaszó kíséretében járta körbe a települést. A színes fényfüzérekkel kivilágított járműoszlop átvonult Balkányba, majd visszafordulva Szakoly főterén állt meg, ahol a résztvevők egy megható pillanat részesei is lehettek.

Mindenképpen traktorokkal

– Már egy ideje fontolgattam magamban a lánykérést. Egy dologban voltam teljesen biztos: mindenképp szerettem volna bevonni a hobbimat és egyben a munkaeszközömet is az eseménybe – idézte fel terveit Gáspár Péter.

– Eredetileg más időpontra terveztem az eljegyzést, de amikor megtudtam, hogy ismét megszervezik az adventi traktoros felvonulást, kapva kaptam a lehetőségen. Jennivel egy éve alkotunk egy párt és 8 hónap után már tudtam, hogy vele szeretném leélni az életemet – mondta el Péter.

A három legnagyobb traktor szív alakban állt fel a főtéren, Péter a traktorok fénye előtt térdepelt le és kérte meg kedvese, Navratil Jennifer kezét.

– A munkagépek ünnepi dísze csak még különlegesebbé tette a lánykérést, Jenni pedig ujjongva mondott igent – mesélte Péter.

Kívánjuk, hogy Jennifer és Péter boldogan éljenek együtt!

GE


Szakoly - Már második alkalommal rendezték meg Szakolyban az adventi traktoros felvonulást. December 22-én 44 karácsonyi díszbe öltözött traktor, mezőgazdasági vontató, valamint a hozzájuk csatlakozó kamionok és személyautók hangos dudaszóval körbejárták a községet, majd átruccantak szomszédolni ...
Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/6-eqo9IgMm0/4096828
Felkapott
További hírek