Álmában „csak” 6 gólig jutott, a meccsen 9-ig

Vasárnap a megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportjában a Nagykálló kiütötte a Tiszalököt, ezzel a vendégek a Nyírtelekhez és a Kálmánházához hasonlóan beléptek a „századosok” klubjába, vagyis azon csapatok közé, amelyek a bajnokság során már több mint száz gólt kaptak. A tizenkilenc (!) hazai találatból Módis Dávid kilencet szerzett.

– Úgy mentünk neki, mint minden más hazai bajnokinak. Természetesen nyerni akartunk, de legmerészebb elképzeléseim között sem szerepelt, hogy 19–0 lesz a végeredmény. Módis Dáviddal beszéltük meccs előtt, hogy öt gólt szeretne rúgni, ebből lett kilenc. Nem volt semmi jele annak, hogy ilyen nagy különbségű győzelmet aratunk – tekintett vissza ifj. Koskovits György, a Nagykálló mestere.

Jól járatták a labdát

A „civilben” katonaként szolgáló játékos korábban megfordult Nyíregyházán, Cigándon, Kisvárdán, legutóbb pedig a megszűnt Szakolyt erősítette.

– Három éve játszom Nagykállóban, mióta itt vagyok, nem emlékszem ekkora különbségű győzelemre. Szerintem teljesen megérdemelten nyertünk még ilyen különbséggel is, mert szépen játszottunk, jól járattuk a labdát, magabiztosak voltunk, és a lehetőségeinket is jó százalékban használtuk ki – mondta Módis Dávid.

– Már a mérkőzés előtt is arról álmodtam, hogy hat gólt fogok rúgni a Tiszalöknek, amivel meg tudom majd előzni a góllövőlistát vezető Galambosi Gábort. De még álmomban se gondoltam, hogy ennél is többször találok a hálóba, ez akár több is lehetett volna, mert a végén párat elszórakoztunk a fiúkkal. Ez nem csak az én érdemem, hanem a csapaté is, mert remekül kiszolgáltak. Most, hogy sikerült átvennem a vezetést, a hátralévő fordulókban mindent meg fogok tenni azért, hogy megőrizzem négygólos előnyömet és én nyerjem a gólkirályi címet, de ennél azért fontosabb, hogy a csapat minél szebben búcsúzzon a szezontól – fogalmazott Módis Dávid.

A Nagykálló ügyeletes gólfelelőse vasárnap a Kótaj ellen, a zárófordulóban pedig a Kállósemjén ellen gyarapíthatja majd találatainak számát.

BB

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/MAjohXy09gw/
Felkapott
További hírek