Árokba csúszott egy autó Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek


Kiégett egy benzin üzemű személygépkocsi csütörtök délután a 4-es számú főút, 296-os kilométerszelvényénél, Székely közelében. Személyi sérülés nem történt. A demecseri önkéntes tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A kiégett járművet drótkötél segítségével vontatták le az útról.

Kigyulladt egy családi ház villanyóra szekrénye csütörtök este Nagykállóban, a Virág utcában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg csütörtök este Nyírtelken, a Puskin utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáig más módon oldják meg a fűtést az ott lakók.

Árokba csúszott és forgalmi akadályt képzett egy személygépkocsi csütörtök délután Kisvárdán, a Szüret utcában. A város hivatásos tűzoltói csörlő segítségével vontatták ki a vízelvezető árokból a járművet. A balesetben senki nem sérült meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/CY9iQnuzoCE/3371769
Felkapott
További hírek