„Az Ajaknak eddig nem volt szerencséje, most van esélyük a pont vagy pontok megszerzésére.”

2 évvel ezelőtt

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Mészáros Ákos, a Kállósemjén edzője. Tiszavasvári(6.)–Nyírbéltek (12.): – Biztos hazai győzelem. Kállósemjén (5.)–Nyíribrony (8.): – Nehéz meccs lesz, de itthon tartjuk a három pontot. Rakamaz (2.)–Bököny (13.): – Fix egyes. Encsencs (9.)–Levelek (15.): –Háromesélyes meccs, de valószínűleg döntetlennel zárul. Kálmánháza (11.)–Geszteréd (16.): – A kálmánháziak otthon tartják a három pontot. Nyírlugos (14.)–Apagy (3.): – Vendég­siker. Nagykálló (4.)–Kék (7.): – A kállóiak nyernek. Kótaj (1.)–Tiszalök (15.): – A Kótaj győzni fog.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője. Kölcse (7.)–Kocsord (6): – A Kölcse hazai pályán ebben a bajnokságban még veretlen. Ez így is fog maradni, döntetlen lesz. Szatmárcseke (15.)–Jánkmajtis (4.): – A Cseke eddigi gyenge szereplése meglepetés számomra! Gondolom, már szeretnék elkezdeni a pontgyűjtést. Igaz, egy jó Jánkmajtis ellen nem lesz egyszerű feladat! Beregdaróc (9.)–Nyírcsaholy (3.): – Szeretnénk visszavágni a tavaszi, hazai vereségért. Bízom benne, hogy játékosaink mindent meg fognak tenni azért, hogy három ponttal a tarsolyunkban távozzunk Beregdarócról. Vámosoroszi (1.)–Csenger (2.): – A forduló rangadóján két jó csapat találkozik. Az a csapat fog nyerni, amelyiknek jobban kijön a lépés. Nyírvasvári (11.)–Tisztaberek (8.): – A Nyírvasvárit nem ismerem, de eddigi hazai eredményei alapján úgy néz ki, hogy otthon fogják tartani a három pontot. Nábrád (13.)–Terem (16.): – Két egyforma képességű együttes találkozóján döntetlen fog születni. Csengersima (5.)–Hodász(14.): – A hazaiaké a jobb csapat, begyűjtik a három pontot. Nagydobos (12.)–Milota (10): – Ha a Milota ki tud állni komplett csapattal, akkor van esélyük a győzelemre. Ha nem, akkor bármi lehet.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője. Tuzsér (12.)–Gyulaháza (1.): – A Tuzsér futós csapat, a Gyulaháza jobb focit játszik, vendéggyőzelem. Szabolcsveresmart (9.)–Ópályi (15.): – Nagyon nehéz meccs lesz, az Ópályi nem rossz csapat, mindent megteszünk majd a győzelemért. Nyírkarász (7.)–Berencs FC (6.): – Mindkét mesterrel jó barátságban vagyok, szerintem a Karász behúzza otthon. Ladányi TC (14.)–Demecser (10.): – Amennyiben a hazai fejekben rend lesz, akkor van esély otthon tartani a három pontot, de inkább ikszes meccs. Vaja (2.)–Őr (8.): – Fix egyes. Ajak (16.)–Fényeslitke (13.): – Az Ajaknak eddig nem volt szerencséje, most van esélyük a pont vagy pontok megszerzésére. Nyírmada (11.)–Gergelyiugornya (3.): – Az ugornyaiak jobbak, mindhárom pontot elviszik. Pátroha (5.)–Dombrád (4.): – Mindkét csapat hullámvölgyben van, így bármi előfordulhat.