„Az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk, szeretnénk megnehezíteni a dolgát”

21 nappal ezelőtt

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője. Tiszavasvári (4.)–Nagykálló (10.): – Két, azonos képességű csapat találkozik, a hazai pálya előnye dönthet. Nyíregyháza Spartacus II. (3.)–Geszteréd (11.): – Ha Géczi Peti barátomék kispályán játszanák ezt a meccset, akkor tuti, ők nyernének, de ez nagypálya, így sajnos, nem nekik áll a zászló. Nyírbéltek (14.)–Biri (9.): – Úgy érzem, a Biri összeszedi magát, vendéggyőzelem születik. Apagy (5.)–Nyíribrony (13.): – Az Apagy igazán veszélyes otthon, míg az Ibrony sosem megy feltartott kézzel, de nyer a hazai csapat. Kállósemjén (2.)–Tiszalök (8.): – Az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk, szeretnénk megnehezíteni a dolgát, ami nem lesz egyszerű feladat. Nyírlugos (12.)–Kótaj (1.): – A Lugos jól erősített, szépen gyűjtögeti a pontokat, szerintem most is elcsíphet egyet. Levelek (15.)–Rakamaz (6.): – Ennyi kényszerpihenő után nehéz helyzetben a Levelek, ráadásul jó Rakamazt fogad. Ha lesz meccs, vendégsiker születik. A Kálmánháza szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője. Tuzsér (6.)–Tiszakanyár (3.): – A Tuzsérnak nagyon feküdnek a szombati meccsek, a Kanyár most botlott, ha nem rendezi a sorokat, akkor a hazaiak otthon tartják a három pontot. Dombrád (16.)–Záhony (4.): – A Dombrád nem tudja a Záhonyt megszorítani, a vendégek elviszik a három pontot. Nyírmada (15.)–Jéke (14.): – Mindkét csapatnak kellene a pont, háromesélyes a mérkőzés. Kék (9.)–Pátroha (5.): – Kéken mindenkinek nehéz győzni, szerintem ez ikszes meccs lesz. Gergelyiugornya (1.)–Újdombrád (7.): – Ha Jani bátyám össze tudja rakni a fiatal újdombrádi gárdát, fegyelmezett focival meglepetést is tud szerezni. Döntetlenre tippelek. Ladányi TC (10.)–Vaja (2.): – Ha Milán barátom fel tudja rázni a mély gödörbe került Ladányt, akkor a csapatnak lehet keresnivalója, de szerintem Vajáé lesz a három pont. Nyírkarász (11.)–Fényeslitke (8.): – Két­arcú csapat mindkettő, szerintem ikszelnek egymással. Őr (13.)–Szabolcsveresmart (12.): – Sajnos, ez „kiesési rangadó” lesz, mindent megteszünk a három pont érdekében, de Őrben nagyon nehéz nyerni.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője. Vámosoroszi (3.)–Encsencs (6.): – Ha nehezen is, de a hazai csapat begyűjti a három pontot. Nagydobos (5.)–Csengersima (2.): – Két, jó erőkből álló csapat találkozik egymással, kemény, férfias mérkőzésen a hazaiaké marad a három a pont. Milota (12.)–Kocsord (10.): – A Kocsord tavasszal még nem nyert mérkőzést vendégként, ezt a hétvégén megteszi. Nyírcsaholy (11.)–Sonkád (14.): – A hazaiak az utóbbi időben magukra találtak, ezért mindent megtesznek, hogy győzelemmel hagyják el a pályát. Nyírbátor (1.)–Tisztaberek (8.): – Az előző mérkőzésünket elveszítettük idegenben, ezért hazai pályán csak a három pont begyűjtése lehet a célunk. A Nyírvasvári és a Nábrád szabadnapos, a Szatmárcseke–Ópályi mérkőzést elhalasztották.