Azt kapták, amit érdemelnek – Büszkék lehetünk a megyei focira!

Ünnepélyes ceremónián jutalmazta a Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága 2016. év legeredményesebb megyei csapatait, játékosait, edzőit és a labdarúgásért dolgozókat. Az eseményen összesen tizenkét kategóriában adták át a legjobbaknak járó díjakat – Szalacsi Árpád megyei elnök és Kvaka Árpád igazgató jelenlétében, egyben aktív közreműködésével. Az országos megye válogatottak tornáján, majd az UEFA Régió Kupán szereplő szabolcsi együttes remek szereplésének köszönhetően a stábtagokat különdíjjal jutalmazta a szervezet.

– Bár nem úgy indult a tavaszi idény, ahogy terveztük, remélem, egyenesbe jövünk, és a hét végén rendben megkezdődhet a megyei bajnokság – szólította meg a rendezvényen megjelenteket Szalacsi Árpád. – Ami az elmúlt évet illeti, úgy gondolom, büszkék lehetünk, talán mondhatom, soha nem látott mértékben javultak a feltételek, erősödtek az egyesületek. A ránk háruló munka nagy felelősséget kíván, ugyanakkor nem szeretnénk visszaélni a bizalommal, ennek szellemében dolgozunk tovább. A magam és a kollégáim nevében gratulálok minden díjazottnak, annál is inkább, mivel a helyi közösségek számára példaképek, felnézhetnek rájuk azok a gyerekek is, akiket minél nagyobb számban szeretnénk a pályán látni. Fontos, hogy a fiatalok, akár már a legkisebbek kötődjenek a futballhoz, nem utolsósorban élvezzék ezt a szép játékot.

KM-KT

Díjazottak

A 2016-os esztendő legjobbjai

Az év női labdarúgója: Lesku Judit (Ófehértó SE). Az év férfi labdarúgója: Igor Bogdanovic (Balkány SE). Az év férfi utánpótlás labdarúgója: Ötvös Bence (Bozsik Akadémia, Nyíregyháza Spartacus). Az év női labdarúgócsapata: Nyírség NSC. Az év férfi labdarúgócsapata: Rakamazi Spartacus SE. Az év utánpótláscsapata: Levelek SE U19. Az év futsa csapata: Nyírgyulaj KSE. Az év férfi felnőtt labdarúgó edzője: Mirgai László (Balkány SE). Az év utánpótlás edzője: Fecsku István (GFSE Oros).Az év női edzője: Szabó István (Várda SE). Az év aktívája, Kocsis Sándor díj: Dr. Székely Tibor. Szabolcs-Szatmár-Bereg Labdarúgásáért díj: dr. Kárpáti Csaba.
Különdíjasok. Az UEFA Régió Kupa szereplésért a magyar válogatott stábja: Gerliczki Máté, Kiss Gábor, Molnár Zoltán, Bekecs Sándor, Nagy Enikő.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/F2jfY4UdQyA/3395022
Felkapott
További hírek