Baleseti és közlekedési hírek, információk: több baleset is történt az este

Nyíregyháza városgondnokától megtudtuk: forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok a megyeszékhely belvárosában: a Vay Ádám körúton közmű-helyreállítási munkálatok végeznek, ezért a Hősök tere felé vezető, jobbra kanyarodó sávban nehézkes a haladás. A Hősök tere felől jobbra kis ívben vagy balra közlekedők is figyelmesen vezessenek, mert a Nyírtávhő szakemberei dolgoznak itt. Ez érinti a gyalogos forgalmat is, mert a kijelölt átkelőhely egy részét is lekerítették a Vay Ádám körút és a Korzó között.

– Ha tehetik, a Mező utcát is kerüljék el a vezetők, ugyanis forgalmirend-változás lépett életbe a páros oldalon, a Széna tér és a Bethlen Gábor utca között, ahol a leálló forgalmi sáv egy része le van zárva, és a szélső forgalmi sáv egy részét – mely a Tiszavasvári útra kanyarodik rá – felbontották az útfelületet. A járművezetők itt torlódásra számíthatnak, a balra kanyarodó sávban ezért teherautók, nyerges vontatók nem közlekedhetnek. Ez a változás több héten át érvényben marad. A heti piaci nap miatt a Búza téren ma jelentősen megnőhet a forgalom. A nyitott kerékpársávon ne álljanak meg még rakodás céljából sem az autósok, ne kényszerítsék a bicikliseket a forgalmi sávba, mert ezzel veszélyeztetik a haladásukat. A Templom utcán és a Kemecsei úton szintén forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok, a Színház, a Toldi és a Vasgyár utcán pedig útfelmarás lassíthatja a haladást.

– Délelőtt jelentős forgalomnövekedéssel lehet számolni a belvárosban, a ki- és be-, valamint az átvezető útszakaszokon, a legjelentősebb leterheltséget a 4-es számú főútvonal Debreceni és Pazonyi úti szakasza mutat mindkét irányba – tette hozzá Bordás Béla.

KM

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/ylV-AXm57mk/3621640
Felkapott
További hírek