Balul elsült szellemidézés miatt szabadult el a pokol a szabolcsi kollégiumszobában? – “Évekig nem költöztettek be oda senkit”

A 3 lány aki érintett volt az eseményben, eléggé meglepő módon haltak meg. Egyikőjüknek vonat balesete volt, másiknak autóbalesete volt, a harmadik leányzó pedig kiugrott a szobájuk ablakából, amely a 3. emeleten helyezkedett el.

Teltek az évek és abba a szobába szánt szándékkal nem költöztettek be senkit egyik évben sem. Amikor az én általam mesélt incidens történt, akkor is csak a szoba 2 oldalán található szoba volt “kiadva”.

A lányok hatalmas ricsajt hallottak a “lezárt” szobából, ahogyan valaki vagy VALAMI lökdösi a berendezéseket. Körülbelül 10 lány szaladt le sírva a nevelőibe, hogy valami történik abban a szobában.

Amikor a nevelők felmentek és megnézték a szobát… tényleg rendetlenség volt benn. Az ágyak fel voltak fordítva, a székek el voltak borítva és az asztalok sem a helyükön voltak.

Megjegyzendő: A szobához 2 kulcs volt (van)… Az egyik a nevelőiben volt.. a másik pedig a portai szolgálatnál. A kulcsok a történtekkor a helyükön voltak. Máig kiráz a hideg, hogy szemtanúja voltam az eseménynek.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/ueW7Ogaz-xA/3665234
Felkapott
További hírek