Befűtenek a mérki katlanba

Diamit-csoport

Tippel: Karácsony Mihály, nagykállói vezetőségi tag.

Szombat

Kemecse (3.)–Tiszadob (16.): – Hazai győzelem.

Vasárnap

Nyíribrony (11.)–Kállósemjén (5.): – Hazahúz a szívem, nyer a vendégcsapat.

Levelek (4.)–Gávavencsellő (8.): – Biztos hazai siker.

Rohod (13.)–Terem (14.): – Az eddig történtek azt mondathatják velem: egy, iksz.

Apagy (9.)–Geszteréd (12.): – Jól menetel tavasszal az Apagy, ezt a mérkőzést is hozza.

Kótaj (1.)–Encsencs (10.): – A Kótajnak nagy szüksége van a győzelemre.

Ramocsaháza (15.)–Nyírlugos (7.): – Vendégsiker várható.

Nagykálló (6.)–Újfehértó (2.): – Hazai pályán szeretnénk folytatni jó sorozatunkat. Győzelemre játszunk.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Kiss Attila, a Vaja edzője.

Vasárnap

Nyírkarász (2.)–Kék (8.): – A jobb erőkből álló hazai csapat begyűjti a három pontot a szimpatikus Kék ellen.

Demecser (7.)–Tiszaszentmárton (14.): – A Demecser nem kezdte rosszul tavaszt, szerintem ezt a meccset Gombkötő Sanyiék hazai pályán behúzzák.

Őr (10.)–Újdombrád (15.): – Ez egy ki-ki meccs Kálmándi Berciéknek, akkor ér valamit az idegenbeli pontszerzés, ha legyőzik az Újdombrádot.

Fényeslitke (5.)–Ajak (12.): –Az osztály szerintem egyik legjobb csapata a Litke, Sárkány barátomék, ha komolyan veszik a meccset, begyűjtik a három pontot.

Tiszakanyár (3.)–Záhony (9.): – Mindkét csapat veretlen még tavasszal, döntetlent tippelek – ez egy nagy meccs lesz!

Pátroha (11.)–Ladányi TC (6.): – Két jó csapat találkozik, a „hazai pálya” előnye dönthet a Lelt-legénység javára. (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Vaja (13.)–Nyírmada (4.): – Nem sikerült jól a három idegenbeli meccsünk, az első hazai meccsünket szeretnénk megnyerni, de ennek érdekében minden játékosnak százhúsz százalékot kell nyújtania! Bízom a csapatomban.

Szabadnapos: Dombrád.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője.

Szombat

Szatmárcseke (7.)–Milota (10.): – A hazaiaknak van javítanivalójuk , és ezért mindent meg is fognak tenni. De a vendégek nem fogják megkönnyíteni a dolgukat, mert éppen felívelő pályára álltak. Döntetlen biztosan nem lesz! A hazai győzelemre kicsit nagyobb a szorzó.

Nyírmeggyes (13.)–Tisztaberek (5.): – A Nyírmeggyes nagy eséllyel le fogja győzni a kicsit önmagát kereső vendégeket egy kemény meccsen.

Vámosoroszi (2.)–Csenger (4.): – Rangadó a javából, de valahogy azt súgják az égiek, hogy nem fognak dűlőre jutni a felek. Kettő kettő..

Tyukod (14.)–Tarpa (1.): – Tyukodon nagyon nehéz játszani, ezt már többször megtapasztaltuk mi is a saját bőrünkön. A Tarpa a bajnokesélyes, remek gárda, de nem lesz egyszerű dolguk. A győzelemért járó pontokat azért haza fogják vinni.

Csengersima (15.)–Tiszakóród (9.): – A hazaiak nagyon jó közösséget alkotnak, lényegében egy baráti társaság, ami az otthoni környezetben rengeteg plusz erőt jelent. Éppen ezért úgy vélem, hogy meg fogják nyerni a mérkőzést, bár vért kell izzadniuk hozzá.

Nyírcsaholy (8.)–Nagydobos (16.): – A múlt hétvégén a vártnál könnyebben sikerült győznünk Nagydoboson, ami engem lepett meg a legjobban, mert a dobosi egy jó csapat. A Nyírcsaholy viszont otthon szinte verhetetlen. Nem hiszem, hogy ne tudnák otthon tartani a három pontot.

Beregdaróc (11.)–Kölcse (6.): – Ha történelmet írunk, és végre sikerül két egymást követő meccsen ugyanabban a felállásban játszani, akkor meg fogjuk nyerni a meccset. Nagyon szeretném, ha így lenne, de amióta Beregdarócon a focival foglalkozom még nem volt arra példa, hogy a jegyzőkönyvben szereplők két bajnokin ugyanazok lettek volna. Komolyra fordítva a szót, természetesen bárhogy is állunk fel, a cél a győzelem!

Vasárnap

Mérk-Vállaj (3.)–Nábrád (12.): – A mérki katlan be lesz fűtve, és onnan kivenni a három pontot nem lehet, mert megég az ember keze. Hazai siker.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/ovn61DwdKJg/3421995
Felkapott
További hírek