BL-játékosok is fociztak a Sényő ellen

Az NB III. folytatására hangoló Sényő-Carnifex FC és a Kisvárda II. is játszott felkészülési mérkőzést szombaton. Előbbi a szintén harmadosztályú Ferencváros II.-höz látogatott. A fővárosiak igen erős kerettel álltak ki, hiszen a kezdőben kapott helyet az ősszel Bajnokok Ligája-tapasztalatot szerző Franck Boli és Eldar Civic, játszott a magasabb szintű futballtól már visszavonult, de az NB III.-as gárdát még segítő Leandro, valamint a Fradi új igazolása, Henry Wingo is. A Kisvárda a megyei másodosztályú Kállósemjénnel találkozott és aratott sima győzelmet. Érdekesség, hogy a Várda hat góljából ötöt olyan játékos szerzett, aki védőként lépett pályára, vagy eredeti pozícióját tekintve hátvéd. Folytatódik a munka A kisvárdaiak a tervek szerint szerdán a szlovákiai Homonnával találkoznak, majd szombaton a DVSC II.-vel és az Egerrel kiegészülve egy háromcsapatos tornán vesznek részt, míg a Sényő a hét második felében Abaújszántóra utazik edzőtáborba, ahol összecsap a Sajóbábonnyal és a Gesztellyel.

Labdarúgás: NB III.-as felkészülési mérkőzések

Kisvárda II.– Kállósemjén 6–0 (2–0)

Kisvárda II.: Odincov – Kramar (Czene), Vass, Avetiszjan, Budaházi (Luscsik), Hej, Kirjuhin (Králik), Atamasz, Riznicsenko (Szentes), Gyüre (Honcsar), Szavcsenko (Czérna). Edző: Kocsis János. Gól: Atamasz 2, Kramar, Czene, Luscsik, Honcsar.

Ferencváros II. – Sényő-Carnifex FC 6–2 (3–0)

Sényő: Gagyi (Gazsi) – Magyar (Molnár), Klepács, Farkas, Boros (Barcsay), Fabu, Fenyőfalvi (Hadházi), Lizák (Schmidt, Barta), Kapacina V. (Jócsák), Orosz, Kapacina K. Edző. Fiumei Viktor, Imrő László. Gól: Kapacina K., Barcsay.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek