Buli buli hátán: érdemes rápörögni erre a hétvégére is

December 14., péntek

20 óra: Az év nyíregyházi bulija

A Club Hollywoodban három helyi banda bontja le a falakat.

A ¡Szia, Anya!

(kezdés: 20.30), a Karmapirin (21.30) és a Kelet Brass Band
(23 óra) lesöpri a port a
lelkekről. A megjelenés
kötelező, kifogás nincs, szülői igazolást nem fogadnak el a zenekarok.

21 óra: Flört Party az X Caféban

A nyíregyházi szórakozóhelyen a péntek éjszaka a csábításról szól.

A belváros szívében forró lesz a hangulat, hiszen az ismerkedésé, a párkeresésé lesz a főszerep. A különböző színű karszalagok fogják jelölni, ki mire vágyik aznap este. A zenéről Dj. Koltay és Dj. Csuhai gondoskodik.

21.30: Tibi és bandája lejön a hegyről koncertezni

A nyíregyházi Szmog pubban a legnevesebb magyar underground zenekarok számaira bulizhatnak a rockzene rajongói.

A Tibi a Hegyről egy olyan garázsbanda, kiknek zsenialitásánál csak a szerénységük és az öniróniájuk nagyobb – vallja magáról a zenekar. A formáció a műfaj legismertebb előadói, például a Kispál és a Borz, a Kiscsillag, az Intim Torna Illegál, a Road, a Hooligans, a Kowalsky meg a Vega és az Üllői Úti Fuck dalainak sajátos feldolgozásával készül a koncertre. A belépés ingyenes.

22 óra: Magyar buli a Barbizonban

Egy este, amikor kizárólag a legpartisabb hazai slágerektől döng a Szódaház utcai klub táncterme. Házigazdák: Dj. Dezy és Dj. Széles.

22 óra: Hiro és Giajjenno a Rúzsban

A nagykállói bárban az AK26 lesz a sztárvendég péntek éjjel.

Az AK26 az egyik legnépszerűbb magyar hip-hop formáció. Első lemezüket Gyere le közénk címmel 2011-ben készítették el, akkor még négyes felállásban. Ezután a testvérpárra, Hiróra és Giajjennóra csökkent a csapat legénysége. Nem sokkal később megjelentették a SzóKarabély névre keresztelt albumukat, amit otthon rögzítettek, és az interneten kezdték el terjeszteni. Ebben az időszakban több kezdetleges klipet forgattak, amiket a YouTube-ra töltöttek fel. Ezeket látva felfigyelt a fiúkra Mr. Busta, aki leszerződtette a srácokat a saját lemezkiadójához, ahol az AK26 tíz lemezt és rengeteg videóklipet készített közel hat év alatt. Tavaly december végén a fiúk szakítottak egykori kiadójukkal és elkészítették a Blöff című számot, ami az eddigi legsikeresebb AK26-dal. A testvérpár 2013 óta folyamatosan járja az országot. Hiróval és Giajjennóval személyesen is találkozhatnak a rajongók és közös fotót is készíthetnek a fiúkkal a Rúzs Bárban. Az este rezidense: PéGé.

December 15., szombat

20 óra: Rida-rock és funk-house a klubban

Két nyíregyházi formáció, a Folkfusion Band (kezdés: 21 óra) és a Mystical Plants (22.30) lép színpadra szombat este a Club Hollywoodban.

A Mystical Plants merész és lüktető zenéje az elekctro-funkban és az acid jazz második nagy hullámában gyökerezik. A 2000-es évek elején induló duó (Balázs Béla basszusgitár, zenei producer, valamint Munkácsi István gitár), 2009-ben Bryant Goodmannel alakult trióvá, akinek lehengerlő orgánuma és egyedi énekstílusa új fejezetet indított el a csapat életében. Nehezen bekategorizálható stílusuk a soult, a bluest és a funkot elektronikával fűszerező, táncra hevítő zenei masszává változtatta. 2011-től billentyűs hangszerekkel (Nagy Péter) és dobokkal (Rátkai Róbert) kiegészülve laza „ritmikus társasági rituáléikon” élvezhetjük zenéjük magával ragadó erejét, amit egyre több alkalommal színesít Kindrusz Emese háttérvokálja is. Szövegeik általában a társadalmi problémákra vagy örömökre reagáló, akár a pártállás nélküli, de a global-politikai rendszert nem kímélő vélemény-nyilvánítások, vagy éppen csak a zene szeretete és az emberi kapcsolatok által ihletett könnyedebb témájú, de mégis mély és tartalmas üzenetek.

21 óra: Burai Krisztián a Mamma miában

A nyíregyházi szórakozóhely dance termében az énekes-dalszerző, dalszövegíró és producer lesz a sztárvendég.

A retro és az R‘n‘B zene szerelmeseinek sincs okuk a távolmaradásra, hiszen a klub másik két termében nekik adagolják a legpörgősebb és legfeketébb zenéket a hely lemezlovasai. Házigazdák: Geczó, Fenyvesi, Sögő.

22 óra: Karácsonyváró buli a Club Pegazusban

A tiszateleki klubban is készülnek az ünnepekre, zenészek, lemezlovasok személyében érkezik a karácsonyi ajándék.

A lemezjátszók mögött a megye legkedveltebb disc-jockey-i, Daniel Nike, Christopher, Sandman, Henry és PéGé váltják egymást. A mulatós teraszon egész éjszaka Kozma Gergő zenél, este tíztől pedig Kocsis Janika húzza a talp­alávalót.

22 óra: Kocsis Janika mulattat az Elexben

A vásárosnaményi és beregsurányi gyökerekkel rendelkező Kocsis Janika neve garancia a mulatós zene rajongói számára egy hamisítatlan bulira.

22 óra: R‘n‘B Passion a mátészalkai szórakozóhelyen

A Club Passionbe hétről hétre a legtrendibb előadókat hívják, ezen a szombaton G.w.M és Mario lesz a buli sztárvendége. Házigazda: Dj. Tekk.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/IqyLKAshS5E/4080041
Felkapott
További hírek