Csúszós az út, durva mennyi baleset történt ma a megyében!

Felborult egy autó Nyírbátor és Piricse között

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt. Lesodródott az úttestről, majd felborult egy gépkocsi a Nyírbátort és Piricsét összekötő úton, előbbi település térségében. A járműben négyen utaztak. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Nyíregyháza külvárosában

A baleset a Korányi Frigyes utcában történt. Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó szombat reggel a Nyíregyháza külvárosában húzódó Korányi Frigyes utcában. A balesethez a megyeszékhely hivatásos és önkéntes tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Két gépkocsi ütközött a 4-esen Nyíregyházánál

A mentők is a balesethez érkeztek. Két gépkocsi ütközött össze a 4-es főút 264-es és 265-ös kilométerszelvénye között, Nyíregyháza térségében. A város hivatásos tűzoltói a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a baleset helyszínén.

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó Nagykállón

Az ütközés következtében egy távközlési oszlop is károsodott. Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Nagykállón, a Mártírok útján, az Árpád utcai kereszteződés közelében. Az ütközés következtében egy távközlési oszlop is károsodott. A nagykállói önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Árokba hajtott egy teherautó Demecser és Székely között

A jármű állatokat szállított. Megcsúszott az úttesten, majd árokba hajtott egy állatokat szállító teherautó a Demecser és Székely közötti úton, Borzsovatanya mellett. A jármű első futóműve kiszakadt, az állatok elszabadultak. A demecseri önkéntes tűzoltók egy udvar kocsibejárójába terelték az állatokat. A forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon.

Újabb baleset történt Demecseren

Az előző esethez nagyon közel csúszott árokba egy autó. Megpördült az úttesten, majd árokba csúszott egy gépkocsi Demecser és Székely között, Borzsovatanya mellett. A forgalmi akadályt okozó autóban ketten utaztak. A demecseri önkéntes tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek