Digitális Témahét

Iskolánk március 23-27. között csatlakozott az országosan meghirdetett Digitális témahéthez. A kialakult járványhelyzet miatt bevezetett digitális tanrend folytán nem is lehettünk volna digitálisabbak ezen a héten.

Valamennyi osztály, tanuló, pedagógus digitális tartalommal töltötte meg a tanórák, foglalkozások és tanórán kívüli tevékenységek témáit. A vállalkozó kedvű szülők, gyerekek összedolgozva a pedagógusokkal projektek készítésén is munkálkodtak.

Az alsó tagozaton az 1.b osztály aktív szülei és tanulói a Környezetismeret tantárgy keretein belül a tavaszhoz  kapcsolódó “TAVASZVÁRÓ” projekten dolgoztak nagy lelkesedéssel, felhasználva személyes tapasztalataikat, kiegészítve digitális eszközökkel.

A fejlesztésben részt vevő tanulók “A LÉGTÉR MEGHÓDÍTÁSA” projekt diáit készítették el a repülés történetéről, amelyben a legkisebbektől a legnagyobbakig részt vállaltak a gyerekek, olykor felnőtt segítséggel.

A digitális eszközök, tartalmak használatával valamennyien hozzájárultunk ahhoz, hogy fejlődjön a tanulók, szülők, pedagógusok digitális kompetenciái.
Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek a közös munkában!

Turcsán Tímea
munkaközösség-vezető

TAVASZVÁRÓ.pptx

A-LÉGTÉR-MEGHÓDÍTÁSA.pptx

 

Forrás: Nagykállói Általános Iskola
Felkapott
További hírek