Drog is volt a jogsi nélkül vezető baktalórántházi férfinél – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai Nyíregyházán, a vasútállomáson elfogták K. János 24 éves nyíregyházi lakost 2019. január 20-án. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a lopás vétség elkövetése miatt jogerősen kiszabott büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a körözött férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 20 éves baktalórántházi férfit 2019. január 20-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltották. Előállítása alatt ruházatából a rendőrök alufóliába csomagolva 3,3 gramm mennyiségű kábítószert, az előzetes gyorsteszt eredménye szerint amphetamint foglaltak le. A rendőrök a férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, a kábítószer birtoklása miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 30 éves nagykállói férfit 2019. január 20-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága korábban a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a járművezetőt előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/TUrai91B78o/4114748
Felkapott
További hírek