Egy csodálatos nap margójára!

Tegnap délelőtt rendezték meg a Magyar Kosárlabda Szövetség által szervezett Kosárpalánta bajnokság első fordulóját, ahol a Korányi első és második osztályos tanulói mérették meg magukat!
Nagy izgalommal készültünk és vártuk a “nagy napot “, hogy versenyezhessünk!
Úgy gondoltam, hogy a 35 éves testnevelői múltammal már nem érhet különösebb meglepetés, persze, mint mindig most is tévedtem! 🙂 A gyerekek egy csodálatos napot varázsoltak számomra és remélem felejthetetlen nap volt számukra is, mert amit a ők nyújtottak küzdeni akarásból, akaraterőből, szeretetből, az minden képzeletet felülmúlt!

Köszönöm a gyerekeknek, hogy fantasztikus versenyzésükkel erőt adnak a folytatáshoz,a szülőknek, hogy támogatják, hogy a gyermekük sportolhasson és elkísérték, buzdítottak őket, varázslatos hangulatot teremtettek a mérkőzésen!Köszönöm a tanítónéniknek, hogy minden segítségeket megadnak munkámhoz! Köszönöm az iskolavezetésnek, hogy zavartalanul edzhetünk és végül, de nem utolsó sorban köszönöm Farkasenszki Gyulának, Sitku Ernőnek, hogy megteremtették a lehetőségét annak, hogy egy professzionális egyesület tagjaként versenyezhettünk!
Hajrá Korányi! Hajrá Zsiráfok! Hajrá Kék Cápák!

Papp László, testnevelő tanár

 

Forrás: Korányi Frigyes Görögkatolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Felkapott
További hírek