Egy gulácsi ház szobája és konyhája állt lángokban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

3 évvel ezelőtt

Szemét égett Nyíregyházán szerdán kora délután. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik kéziszerszámokkal és egy gyorssugárral oltották el a tüzet. Nyírbátorban és Tiszavasváriban a temetőnél égett az avar és a szemét, előbbinél a nyírbátori hivatásos, utóbbinál a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével avatkoztak be.

Kigyulladt egy libák tartására szolgáló építmény szigetelése Érpatakon szerdán. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos megkezdte a tűz oltását és az állatokat kiterelte. Az esethez a nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik kettő gyorssugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet. Az eset során senki sem sérült meg.

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház egyik szobájában Gulácson szerdán. A tűz átterjedt a konyhára is. A beavatkozó fehérgyarmati hivatásos, vásárosnaményi önkormányzati és tarpai önkéntes tűzoltók három gyorssugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A házból egy gázpalackot is kihoztak a beavatkozók. Személyi sérülés nem történt.

Híd korlátjának ütközött egy személygépkocsi szerda délután Tiszalök és Tiszadada között. Az esethez a tiszavasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és a közúti akadályt megszüntették. A balesetben egy ember, a gépjármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: