Egy hároméves értelmi szintjén van a geszterédi buszbalesetben megsérült fiú

A 16 éves fiú és barátnője együtt ültek a sofőr mögött a buszon, amely Geszteréd mellett egy munkásokat szállító kisbusszal ütközött.

A fiú fejét hatalmas ütés érte, ezért mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol egyórás koponyaműtét várt rá.

A műtét mondhatni sikeres volt, hiszen él a fiú, de a baleset gyakorlatilag törölte a memóriáját, és egy 3 éves gyerek értelmi szintjén van. Volt olyan eset, amikor tőlem kérdezte meg, hogy mikor jön érte az édesanyja.

nyilatkozott Márkó anyja a Blikknek.

A család minden tartalékát felélte, mivel a fiú 24 órás felügyeletet igényel, jelenleg egy barátjuk lakásában élnek, hogy könnyebb legyen a bejárás a debreceni kórházba.

A karácsonyukat újabb tragédia árnyékolta be, ugyanis Márkó nevelőapja öngyilkos lett. A férfi négy éve lépett be életükbe, és jelentett biztos támaszt.

A párom kérte, hogy menjünk el Érpatakra nélküle, mert van egy kis dolga, másnap jön ő is. Mivel nem tudtam elérni, visszautaztam hozzá, de már nem láthattam élve többé.

mondta el az asszony a Blikknek.


Tragédia: Iskolabusz ütközött mikrobusszal – Ketten meghaltak Nagykálló és Geszteréd között

Nagykálló, Geszteréd – Ketten meghaltak, és több mint tucatnyian megsérültek egy frontális ütközés nyomán hétfő délután Nagykálló közelében.

 

 



Halálos tömegbaleset Nagykállónál: két diák életveszélyes állapotban van

Nyíregyháza – Két diákot életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután hétfőn délután egy iskolabusz frontálisan ütközött egy kisbusszal Ludastónál, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/XgmoIgVTh38/3317245
Felkapott
További hírek