Elballagtak a nyolcadikosok

Nagykállóban is megtartották az általános iskola végzős tanulóinak ballagási ünnepségét. Családtagok, rokonok, ismerősök, barátok siettek virágcsokrokkal péntek délután, hogy tanúi legyenek szerettük ballagásának. A Nagykállói Általános Iskola nyolcadikosai köszöntek el attól a helytől, ahol megtanulták a betűvetés tudományát, megismerkedtek az olvasás izgalmával vagy éppen a számok világával. Egy nyolcéves időszak ért véget, a következő esztendők már a felnőtte válás fontos lépései lesznek számukra.

A Nagykállói Általános Iskolában az idei tanévben Soltészné Gyermán Adél, Csányi Ákos és Radó Éva osztályfőnökök osztályaiban 66 tanuló ballagott.

A Városi Sportcsarnokban, miután a ballagó diákok ünnepélyesen átadták az iskola zászlaját a hetedikeseknek, a végzősöket búcsúztatták az alsóbb évfolyamok tanulói, illetve a végzősök köszöntek el az intézménytől, a tanároktól és az egykori diáktársaktól. Ezt követően az intézmény igazgatója, Dubász Éva mondott ünnepi beszédet.

A ballagó nyolcadikosokat – a hagyomány szerint – egy tarisznyával és sok-sok jó tanáccsal engedték útjukra az osztályfőnökök, tanárok és az intézmény igazgatója. A nyolc év alatt

kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók részére oklevelet és emlékplakettet adtak át.

Forrás: http://nagykallo.hu/elballagtak-a-nyolcadikosok/
Felkapott
További hírek