Elektromos kerekesszékkel közlekedő férfit gázoltak el Tunyogmatolcson – Balesetek az elmúlt 24 órában

Nyíregyházán a Westsik Vilmos úton Nyírszőlős irányába közlekedett segédmotoros kerékpárral 2017. július 16-án 17 óra 25 perc körül egy 27 éves nagyhalászi lakos. A motoros egy balra ívelésű kanyarban eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útról, ahol árokfalnak ütközött, majd felborult. A férfi a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nagykálló Nagybalkányi úton közlekedett a Szakolyi út felé 2017. július 16-án 9 órakor kerékpárral egy 43 éves helyi férfi. Haladása során a Nagybalkányi út és a Zrínyi Ilona út kereszteződésében jobbra akart letérni, melynek során túl nagy ívben kanyarodott és nekiütközött egy Zrínyi Ilona úton közlekedő személygépkocsi bal oldalának. Az ütközés következtében a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Székely Kossuth utcán közlekedett az Illyés Gyula utca irányába 2017. július 16-án 10 óra körül kerékpárral egy 9 éves helyi lány. Haladása során a kereszteződéshez érve a Móricz Zsigmond úton akart továbbközlekedni, azonban a kereszteződésben kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról közlekedő személygépkocsinak, mellyel összeütköztek. A baleset során a lány könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Tunyogmatolcs Kölcsey utcán közlekedett a Széchenyi utca irányába 2017. július 16-án 17 óra körül személygépkocsival egy 70 éves szamoskéri nő. Haladása során egy előtte elektromos mozgáskorlátozott székkel közlekedő 69 éves helyi férfi előzésébe kezdett, melynek során feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot és nekiütközött. A baleset során a 69 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/cIo7wIh6Sjk/3553244
Felkapott
További hírek