“Elkerülhető lett volna a geszterédi baleset”

Az út két oldala ugyanis be volt nőve bozóttal, ami belógott az útra, és egysávnyira szűkítette le azt. Két személyautó is alig fért el rajta, nemhogy egy autóbusz és egy mikrobusz! A baleset után pár héttel az útszakaszon kiirtották a bozótokat, az út végén pedig kihelyezték a tiltó táblát, ami korlátozza az autóbusz behajtását. Kérdezem én, miért kellett meghalnia két embernek ahhoz, hogy ezeket a hiányosságokat pótolják az illetékesek? Ha az út szélét megfelelően karbantartották volna, ha a korlátozó táblát előbb kihelyezik, ez a baleset nem következik be! Két család összeomlott, árván maradt négy gyerek és két unoka. Nem beszélve arról, hogy a buszban ülő 16 éves fiú talán örökre sérült marad.

– Az Egyik elhunyt özvegye és családja –


„Vissza akarom kapni a kisfiamat!” – Segítséget kér a geszterédi buszbalesetben súlyosan megsérült fiú édesanyja

Érpatak – A Nagykálló és Geszteréd között történt balesetben két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett – számoltunk be a drámai hírről tavaly, pár nappal a tanévkezdés után, lapunk szeptemberi számában.

Videó: “Az a Márkó, akit elengedtem az iskolába már soha nem jön haza” – mindent újra kell tanulnia a fiúnak

Semmire sem emlékszik a baleset előtti életéből az a fiú, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a szeptemberi buszbaleset után. A diákokat szállító járat Érpataknál ütközött egy mikrobusszal. Az abban ülők közül ketten meghaltak. A diákok közül ketten voltak életveszélyben. Egyikük a 16 éves Márkó. Az RTL Klub riportja.

Egy hároméves értelmi szintjén van a geszterédi buszbalesetben megsérült fiú

Még szeptemberben ütközött egy iskolabusz és egy kisbusz Geszteréd és Nagykálló között. A szerencsétlenségben két ember meghalt és többen súlyosan megsérültek, köztük Márkó is, akinek a baleset következtében teljesen törlődött a memóriája és most nevelőapját is elveszítette – adta hírül a Blikk.

Tragédia: Iskolabusz ütközött mikrobusszal – Ketten meghaltak Nagykálló és Geszteréd között

Ketten meghaltak, és több mint tucatnyian megsérültek egy frontális ütközés nyomán hétfő délután Nagykálló közelében.


Halálos tömegbaleset Nagykállónál: két diák életveszélyes állapotban van

Két diákot életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután hétfőn délután egy iskolabusz frontálisan ütközött egy kisbusszal Ludastónál, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.


Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/IZA5fjWUNu8/3366301
Felkapott
További hírek