Ez a meccs országos egyes! – A hazai pálya előnye dönthet, de a labda gömbölyű…

Diamit-csoport

Tippel: Dolhai Tibor, a Rohod edzője.
Szombat. Tiszadob (16.)–Nagykálló (6.): – Tiszteletre méltó a hazaiak hozzáállása, de a Kálló a tavaszra nagyon „össze lett rakva”, nyer is.

Vasárnap. Encsencs (11.)–Kemecse (2.): ˜– A hazaiaknak nem egy álom eddig a tavasz, a vendégek pedig még nem adták fel a reményeiket, így ha nehezen, de nyernek.

Nyírlugos (8.)–Apagy (9.): – Mindkét csapat veretlen tavasszal, azt gondolom, ez a meccs után sem fog változni.

Geszteréd (12.)–Levelek (4.): – A hazaiak pont nélkül állnak még az idén, a Levelek meglepő hazai botlását javítani szeretné, szerintem sikerrel.

Gávavencsellő (7.)–Kótaj (1.): – A meglepő múlt heti siker erőt adhat a hazaiaknak, és ez pontot érhet.

Kállósemjén (5.)–Ramocsaháza (15.): – „A Semjén „viharos” vereséget szenvedett a múlt héten, hazai pályán javítani szeretne, ami ha nehezen is, de sikerül.

Terem (13.)–Újfehértó (3.): – A jól passzolós vendégek érvényesítik a tudásbeli különbséget.

Rohod (14.)–Nyíribrony (10.): – Semmi nem utalt ilyen kezdésre…. A sorozatoknak, ha pozitív, ha negatív, az a dolguk,hogy megszakadjanak, de ezért nekünk 1005-ot kell tennünk. Ha lábbal és fejjel fogunk játszani, bármi lehet…

Nyírerdő-csoport

Tippel: Kató István, a Dombrád edzője.
Szombat. Dombrád (1.)–Tiszakanyár (3.): – A tavaszi rajt nem a legjobban sikerült, több gonddal küszködtünk, három alapemberünk hiányát ezen a mérkőzésen is érezni fogjuk. A Kanyár megerősödött, de bízom játékosaim a mérkőzés súlyának megfelelő hozzáállásában, ami a három pont megszerzéséhez fog vezetni.

Vasárnap. Demecser (6.)–Nyírkarász (2.): – Jó talajú pályán nyilván mindkét csapat győzelemre fog játszani, ezért parázs küzdelemre számítok. Az iksznek nem tudom, melyik fél örülne jobban.

Ladányi TC (7.)–Fényeslitke (5.): – Az elmúlt fordulóban alulmaradt mindkét csapat, ezért a javításra fog törekedni. Ha a Litke nem tud pontot csípni, a hazai csapat beéri a tabellán.

Pátroha (10.)–Újdombrád (15.): – Nem lesz könnyű dolga a Pátrohának, de behúzza a mérkőzést. (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Ajak (12.)–Vaja (13.): – A sportszerű vendégcsapatnak ezen a meccsen a tisztes helytállás lehet a cél.

Kék (8.)–Nyírmada (4.): – A háromesélyes meccsen nem tudom, melyik csapat akarata fog érvényesülni. Bármi előfordulhat.

Záhony (11.)–Őr (9.): – Közel azonos képességű csapatok találkozóján a hazai pálya előnye dönthet, de a labda gömbölyű…

Szabadnapos: Tiszaszentmárton.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Juhász Ferenc, a Csenger edzője.

Szombat. Milota (10.)–Vámosoroszi (3.): – Az eszem és a szívem is azt diktálja, hogy a döntetlennek nagyon örülnénk Csengerben…

Nábrád (12.)–Csengersima (15.): – Elfogult leszek, ezért elnézést is kérek a nábrádiaktól. Hazahúz a szívem, megszerzi első tavaszi győzelmét a vendégcsapat – Volkán mester vezérletével.

Tarpa (1.)–Szatmárcseke (8.): – A tarpaiak kiemelkednek a mezőnyből, ráadásul saját katlanjukban még nem találtak legyőzőre, ezek a tények mindenképpen hazai győzelmet jósolnak, de ha Hadadi Feri összekapja a csekei csapatot, akkor bármi előfordulhat.

Beregdaróc (11.)–Nyírcsaholy (7.): – Tavasszal a Csaholy masszív, jó csapat benyomását kelti, a hazaiak viszont bárkire veszélyesek otthon. Ennek ellenére nem lepődnék meg, ha a vendégek elhoznák mid a három pontot

Tisztaberek (5.)–Tyukod (14.): – Úgy látszik, a Tyukod ellőtte ellenünk az összes puskaporát, ez a meccs országos egyes!

Kölcse (6.)–Tiszakóród (9.): – A bajnokság egyik legjobb támadósora néz farkasszemet az egyik legkevesebb gólt kapó kóródi védelemmel. Ha „Sanka” futsalos formájában véd, akkor csapata „pontosan” tér haza.

Csenger (4.)–Mérk-Vállaj (2.): – Minden tiszteletem a mérkieké a nagyszerű szereplésükért, de hazai pályán egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk egy ilyen rangadón! Azt hiszem, a csapat elmúlt két meccsen mutatott játéka alapján képesek vagyunk legyőzni Reszler Paliékat!

Vasárnap. Nagydobos (16.)–Nyírmeggyes (13.): – A hazaiak a meglepően jól sikerült tavaszi rajt után, kissé beragadtak. Nem lesz egyszerű dolguk a szünetben jól erősítő, masszív Nyírmeggyes ellen. Háromesélyesnek tartom a találkozót.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/G3PtGO9RyzM/3429952
Felkapott
További hírek