<div>"Ez annyira tuti, mint az, hogy Győzike tanítani fog a Magyar Tudományos Akadémián"</div>

3 évvel ezelőtt
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 20. forduló (kezdés: 16, ifi: 14).

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Karácsony Mihály, a Nagykálló technikai vezetője Kemecse (1.)–Apagy (7.): – Hazai győzelem. Tiszalök (15.)–Encsencs (9.): – Kemény mérkőzésen vendégsiker. Nagykálló (8.)–Újfehértó (2.): – Nehéz mérkőzésre számítok. Ha a helyzeteinket értékesítjük, akkor hazai győzelem várható. Nyírbéltek (14.)–Nyírtelek (16.): – Döntetlen. Kálmánháza (13.)–Nyíribrony (4.): – Vendéggyőzelem várható. Nyírlugos (10.)–Rakamaz (3.): – A rakamaziak meg fognak szenvedni a sikerért. Napkor (12.)–Levelek (11.): – Hazai győzelem. Kótaj (6.)–Kállósemjén (5.): – Döntetlen.

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője Szabolcsveresmart (13.)–Kék (12.): – A héten a megfelelő taktikát kerestem, kutattam, és arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb az lesz, ha az ellenféllel szemben állunk fel. Ez annyira tuti, mint az, hogy Győzike tanítani fog a Magyar Tudományos Akadémián. Dombrád (3.)–Nyírkarász (1.): – Na ez derbi a javából! Egy nagyon fiatal és egy kevésbé rutintalan csapat összecsapásán szerintem az dönt majd, hogy Varga Józsi milyen napot fog ki. Vaja (9.)–Fényeslitke (11.): – Furcsa, hogy aki Vaján játszik, az mindig a pálya talajára panaszkodik. Gazdag Attit még soha nem hallottam erről értekezni, lehet, hogy ők tudnak valamit? Demecser (8.)–Ramocsaháza (14.): – Berecz kollégának az a szerencséje, hogy Erős Peti visszatér a védelembe, így a védekezés rendben. Elől meg Lehó, vagy Kuku bekotor egyet-kettőt. Nyírmada (15.)–Pátroha (2.): – A hétről hétre felszabadultan, rengeteget futva játszó Pátroha ellen nem biztos, hogy elég lesz az elmúlt fordulóban visszatérő Szőke Pista játéka, bár a rutin, az rutin! Ajak (10.)–Őr (5.): – Barati Pista és csapata komoly, kimért, megbízhatóan teljesít. Ugyanez elmondható az ellenfeléről is. Hogy mi fog történni ezen a mérkőzésen és ki javára, arról fogalmam sincs. Ladány TC (7.)–Berencs FC (16.): – A hazai csapat sokkal jobb annál, mint amit az utóbbi időkben mutatott. A túloldalt meg tavaszi hadjáratra mentek, de kíváncsian várom, hogy erre a mérkőzésre visszaérnek-e. Gergelyiugornya (6.)–Záhony-Tiszaszentmárton (4.): A „Tiszán inneniek” a Tiszán túliakkal. Gólgazdag mérkőzést várok, mert mindkét csapat rendületlenül és megalkuvást nem ismerve támad. Szerintem öt-öt lesz a végeredmény.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Borza László, a Nagydobos edzője Nyírcsaholy (12.)–Csengersima (6.): – Döntetlen körüli eredményre számítok, mert nem egyszerű nyerni Csaholyban. Nábrád (10.)–Kocsord (13.): – Ha a kapusgondok megoldódnak, akkor hazai győzelem valószínűsíthető. Tisztaberek (5.)–Nyírmeggyes (1.): – A tippem x 2. Beregdaróc (11.)–Kölcse (3.): – Ha a Kölcse komplett csapattal tud menni, akkor akár el is viheti a három pontot. Jánkmajtis (4.)–Vámosoroszi (2.): – A legjobb játékosállományú csapat fogadja az egyik legstabilabb együttest, ettől függetlenül szoros meccsen hazai győzelmet várok. Terem (15.)–Szatmárcseke (9.): – Nem megbántva a teremieket, de egyértelmű kettes. Nagydobos (7.)–Hodász (14.): – Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.
Forrás: