“Ezt a favágó, ámokfutó mérkőzést, nem is követhette más csak botrány”

2 évvel ezelőtt

Nyírbéltek-Apagy 0-1 (0-0)

Encsencs, 80 néző, v.: Lizák.

Nyírbéltek: Lakatos- Köteles, Papp, (Ugyan), Kósa, Horváth, (Kevert), Virág, Szatmári, (Nagy), Tóth, Urszuly, Mándi, Balogh. Edző: Tóth Tibor.

Apagy: Marics – Korpás, Marcsek, Halastyák, (Hugyecz), Árpási, Németh, Marics, Hegedüs, Kozák, Rubóczki, (Svelta), Trencsényi. Edző: Németh Attila.

Gól: Németh. Ifi: 2-1.

Tóth Tibor: – Egy erősen döntetlen mérkőzést, egy szögletből érintés nélküli kapott góllal veszítettünk el.

Németh Attila: – Korrekt játékvezetés mellett, szervezetten masszívan védekező hazaiak ellen, nehezen sikerült megszerezni a három pontot. Csak a három pontnak tudunk örülni.

Kálmánháza-Újfehértó 0-2 (0-1)

Kálmánháza, 100 néző, v.: Vitkai.

Kálmánháza: Takács (Bessenyei) – Hirka, Szalka, Doboveczi, (Nyiri), Jakab, Kotricz, Gégény, Francel, Szilágyi K., (Frenczel P.), Szilágyi Z., Tóth. Edző: Kotricz Zoltán.

Újfehértó: Gégény- Kiss, (Urr), Marinka, Csizmarik, Osikóczki, (Boros), Dénes, Zámbó D., (Nagy), Zámbó R., Daróczi, Tóth, (Potyók), Pallai. Edző: Piskóti Zsolt.

Gól: Zámbó R., Nagy. Ifi: 0-11.

Kotricz Zoltán: – Jó időben, jó hangulatban egy igazán küzdelmes mérkőzést játszottunk. Dicséret illeti a mi csapatunkat is, hisz ilyen sok hiányzó mellett is szervezetten futballoztunk. Viszont több nem volt ebben a mérkőzésben számunkra. Az Újfehértó egy kiváló csapat tele tehetséges fiatallal, akik ma megmutatták, hogy miért is állnak ott ahol. Abszolút bajnokesélyesek, sok sikert nekik a folytatásban. MI pedig igyekszünk begyűjteni azokat a pontokat amik a biztos bennmaradást eredményezik. Köszönjük a szurkolóknak, hogy kilátogattak a meccsre és buzdították mindkét csapatot.

Piskóti Zsolt: – Úgy tűnik, lassan bele kell törődnöm abba, hogy minden mennyi helyzetet alakítunk ki, könnyed győzelmet nem tudunk elérni. Gratulálok a hazai csapatnak nagyot küzdöttek. Boldog születésnapot Jenei Zoltánnak és Kiss Szabolcsnak. Köszönjük a szurkolóknak és Pallai Jánosnak a meccs utáni frissítőt.

Nyírlugos-Nyírtelek 2-0 (0-0)

Nyírlugos, 100 néző, v.: Pokoracki.

Nyírlugos: Fehér (Papp)- Fenyvesi, (Kádár), Illés, Horváth József, Dankó, Balogh, Horváth Jenő, Fézer, Tóth, Csákányos, Holló. Edző: Kavalecz Béla.

Nyírtelek: Papp- Dankó, Varga, Mészáros, Kövesdi, Setét, Bistyei, Boldi, Hengsperger, Németh, Tóth. Edző: Hengsperger Attila.

Gól: Csákányos (11-esből), Balogh, illetve Ifi: 3-3.

Kavalecz Béla: – Óriási mezőnyfölényben játszottunk, de sajnos ez a gólokban nem mutatkozott meg. Gratulálok a csapatnak.

Hengsperger Attila: – Köszönöm, és gratulálok annak a tizenegy játékosnak aki, eljött a mérkőzésre, és nagyon megnehezítette a hazaiak dolgát. A hetvenedik percig döntetlenre álltunk,amikor a játékvezető egy jogtalan büntetőt ítélt a hazaiaknak, amivel úgy érzem eldöntötte a mérkőzést. Hozzáteszem, hogy ezen kívül kifogástalanul vezette a mérkőzést. Sérült játékosaimnak mielőbbi gyógyulást.

Napkor-Nyíribrony 1-1 (1-1)

Napkor, 70 néző, v.: Vasas.

Napkor: Nádasdi – Nagy G., Ország, Gyarmati, Nagy Á., Parádi, (Papp), Szabó, Somogyi, Szoták, Badarász, Vass. Edző: Somogyi László.

Nyíribrony: Nagy- Pásztor, Szabó, Kovács, (Konzili), Kriston, Marincsák, Imre, (Hornyai), Csökmei, (Sándor), Juhász, Tóth, (Dobránszki), Lakatos. Edző: Marincsák Viktor.

Gól: Vass, illetve Juhász. Ifi: 2-9.

Somogyi László: – Csapatunk ma bebizonyította, hogy tud küzdeni.

Marincsák Viktor: – Ilyen arrogáns és nagyképű játékvezetéssel még nem találkoztam, és itt kifejezetten a sporira gondolnék. A mérkőzésről pedig annyit, hogy a Napkornak egy kapura tartó lövése volt az egyenlítő gól. A második félidőben a térfelét nem hagyta el a hazai csapat. Mi helyzetek sokaságát dolgoztuk és hagytuk is kis. Ez akkor sem mentség, ha ma hiányzott Kantár József, és Galamb Péter is.

Kótaj-Levelek 5-3 (2-1)

Kótaj, 150 néző, v.: Veres.

Kótaj: Csikós – Hangácsi, Czeczeli, Ferenczi, Huncsik, (Ferenczi M.)Szitai, Ladányi, Rácz, Petruska, Fekete, Korsoveczki. Edző: Gulácsi Zoltán.

Levelek: Luksa – Nagy, Majláth, (Varga), Hatházi, Bakró, Lucza, Gulyás, Vass, Gebri, Pekk, Tóth. Edző: Majláth Sándor.

Gól: Ladányi 2, Fekete, Ferenczi M., Petruska, illetve Bakró 2, Tóth. Kiállítva: Majláth (48.percben) Ifi: 2-1.

Gulácsi Zoltán: – A góljaink számától, már csak a kihagyott helyzetek száma több. Gratulálok a csapatnak, további sok sikert a Leveleknek.

Majláth Sándor: – Azt hiszem, hogy az összeállítás minden elárul. Mivel most nem kis eseményt ünneplünk ezért próbálok békéset nyilatkozni. A fiúk mindent megtettek, rengeteg ziccert kihagytunk de gratulálnom kell Kótajnak a győzelemhez. Most elszámolok tízig, mert ha dicsérni szoktam a játékvezetőt, sajnos most nem tudom. Büszke vagyok a szurkolóinkra, akik ilyenkor is kiállnak mellettünk.

Kállósemjén-Encsencs 2-2 (2-2)

Biri, 300 néző, v.: Takács.

Kállósemjén: Erdei – Marozsán Zs., Hamza, Szabó, Marozsán M., Vass, Docsa, (Mészáros Á.), Bencs, (Jávor), Jenei, Lábas. (Mészáros T.). Edző: Mészáros Ákos.

Encsencs: Horánszki – Lengyen, Szilágyi, Fekete, (Konyha), Pataki, Varjasi, Tallódi, Kónya, Kiss, (Molnár), Bíró, Gellért. Edző: Szedlár János.

Gól: Szabó, Hamza (11-esből), illetve Kiss, Szilágyi. Kiállítva: Szilágyi (80.percben) Ifi: 4-2.

Mészáros Ákos: – Valóban nem feltartott kezekkel érkezett az ellenfél ahogy ígérte, hiszen mindent beletettek ami nem a futballpályára való és a végén dulakodásba torkollott. A játék színvonalától már csak a játékvezető ténykedése volt gyengébb.

Szedlár János: – Ezt a favágó, ámokfutó mérkőzést, nem is követhette más csak botrány. Érdekes taktika, hogy az ellenfél legjobb játékosát bent a pályán ököllel leüti a hazai technikai vezető. A legjobb az egészben az, hogy mi játszottunk emberhátrányban mert a játékosom védte magát. Ez a sportvezetői magatartás elfogadhatatlan a pályán

Forrás: