Felborult egy gázpalackokat szállító kisteherautó Tiszakóródnál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Teljes terjedelmében égett egy kisbusz péntek hajnalban az M3-as autópályán, a 231-es kilométernél, Nagykálló közelében. A jármű vezetője két darab kézi tűzoltó készülékkel megkezdte az oltást. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kombájn és személygépkocsi ütközött össze péntek délelőtt Kótaj és Kemecse között. A balesetben a személygépkocsiban ketten sérültek meg, az egyikőjüket a nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Vízelvezető árokba sodródott egy élelmiszert szállító nyerges vontató péntek délelőtt Nyíribronyban, a Fő úton. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, az áru átpakolását követően tűzoltó daru segítségével az elakadt járművet visszavontatták az útra. Személyi sérülés nem történt.

Az oldalára borult egy zsákos takarmányt és gázpalackokat szállító kisteherautó péntek délelőtt Tiszakóród külterületén, a balesetben egy ember sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos és a szatmárcsekei önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A katasztrófavédelmi mobil labor soron kívüli ADR ellenőrzést végzett. A hat darab 11,5 kilogrammos PB gázpalack nem sérült.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/H38VfHxaPjw/3669134
Felkapott
További hírek