Frontális ütközés Mátészalkán – Balesetek az elmúlt 24 órában

Nagykálló belterületén közlekedett kerékpárral egy 57 éves férfi 2017. július 29-én 11 óra körül. A kerékpáros feltehetően figyelmetlenségéből eredően nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó autóbusszal és amikor forgalmi okból megállt, a kerékpáros neki ütközött és felborult. A baleset következtében a kerékpárt hajtó férfi súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Közúti közlekedési baleset történt a 38-as számú főút 17. kilométerszelvényében Rakamaz közelében 2017. július 29-én 11 óra körül. Három személygépkocsi ütközött össze egy előzési manőver végrehajtása közben, az egyik jármű fának csapódott. Az előzött és később a fának csapódott jármű utasát, aki súlyos sérülést szenvedett a balesetben, mentőhelikopter vitte kórházba. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu ©

Mátészalka, Kinizsi úton közlekedett Kocsord felé egy román állampolgárságú férfi személygépkocsival 2017. július 29-én. A járművezető feltehetően eltúlzott sebessége miatt járművével egy útkanyarulatban áttért a szembejövő forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szembe közlekedő tehergépkocsival. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és egyik utasa megsérült. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 4-es számú főúton Tiszabezdéd felől Tuzsér irányába közlekedett kerékpárral egy 42 éves tuzséri férfi 2017. július 29-én 20 óra 45 perc körül. A férfi ittas állapotban, kivilágítatlanul és láthatósági mellény nélkül a járműforgalommal szemben a felező vonalhoz közel haladt a főúton, aminek következtében az arra haladó tehergépkocsi szerelvény sofőrje későn észlelte és az ütközést már nem tudta elkerülni. A kerékpáros a baleset következtében felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Záhonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Súlyos karambol Tiszanagyfalu és Rakamaz között
Rakamaz - Három gépkocsi érintett abban a balesetben, amely a 38-as főút 17-es és 18-as kilométerszelvénye között, Rakamaz térségében történt. Két jármű koccanásokat szenvedett, a harmadik autó azonban egy fának csapódott, majd az oldalára borult. A kocsiban ketten utaztak, egyiküket a...
Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/qwscGhq8bwc/3567164
Felkapott
További hírek