Gázpalack okozott tüzet egy családi házban Gávavencsellőn – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi csütörtök hajnalban a 4-es számú főúton, a 252-es és 253-as kilométernél, Újfehértó határában. A balesetben ketten sérültek meg, egyiküket az újfehértói önkormányzati tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

Kigyulladt egy terménytárolásra szolgáló száz négyzetméteres épület tetőszerkezete és az egyik helysége csütörtök este Kállósemjénben, a Németházi tanyán. A nyírbátori és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Melléképület kazánházában a felhalmozott kukoricacsutka gyulladt meg csütörtökön este Gyürén, a Szabadság utcában. A vásárosnaményi önkormányzati és a kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, mivel az épület fűtését más módon nem tudják megoldani az ott lakók, azért elhelyezésükről gondoskodtak.

Gázpalackból kiáramló gáz és a rajta tárolt rongy gyulladt be csütörtökön este egy családi ház konyhájában, Gávavencsellőn, a Kolozsvári utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a 11,5 kilogrammos PB gázpalackot a szabadba vitték, egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd a tárolóedényből a nyomást elengedték. Személyi sérülés nem történt.

Megfordulás közben elakadt egy rakomány nélküli nyerges vontató csütörtökön este Nyírbátorban, a Szentvér utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a szerelvényt körbeásták, majd csörlő segítségével a kamiont visszavontatták az útra és szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/myn2EaVDm1g/4007258
Felkapott
További hírek