Gyalogost és kerékpárost is gázoltak Nyíregyházán – Balesetek az elmúlt 24 órában


Nyíregyháza Sóstói úton közlekedett 2017. április 19-én 20 óra körül egy gépkocsival közlekedő 28 éves kálmánházi férfi. Haladása során a Sóstói út és a Garibaldi utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kijelölt gyalogosátkelőhelyen közlekedő 28 éves buji nőt. Az ütközés következtében a gyalogos könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyháza Belső körúton közlekedett a Család utca irányából a László utca felé 2017. április 19-én 21 óra 50 perc körül egy fehér színű, Volkswagen típusú gépjárművel közlekedő ismeretlen sofőr. Haladása során a Belső körút 57. szám előtt nekiütközött egy vele azonos irányba, az úttest jobb szélén szabálytalanul, nem a kiépített kerékpárúton közlekedő biciklisnek, aki járművével felborult. Az ütközés következtében a kerékpárral közlekedő 59 éves nyíregyházi nő könnyű sérülést szenvedett, a jármű jobb oldalában anyagi kár keletkezhetett. A baleset bekövetkezése után az ismeretlen járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az ügyben a Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Nagykálló Debreceni úton közlekedett 2017. április 19-én 20 óra 45 perckor egy személygépkocsival közlekedő férfi. Haladása során az elsődleges adatok szerint balra letért a Zrínyi Miklós utcára úgy, hogy előtte nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben, a Szabadság tér irányából a Táncsics Mihály utca felé közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütköztek. A baleset során a biciklivel közlekedő 38 éves nagykállói nő könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően a személygépkocsi vezetője megállt, a 38 éves nő sérüléseiről érdeklődött, majd adatai hátrahagyása nélkül a rendőri intézkedés megkezdése előtt elhagyta a helyszínt. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a sofőr ellen szabálysértési eljárást indított.

Mátészalkán az Ipari úton közlekedett 2017. április 19-én 17 óra 10 perckor mikrobusszal egy 29 éves nyírkátai férfi. A gépjárművezető az elsődleges adatok szerint a Jármi út kereszteződésében feltehetően az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról érkező személygépkocsinak, amivel összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsit vezető 42 éves nagydobosi férfi és utasa, egy 27 éves ópályi férfi könnyű sérüléseket szenvedtek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/6RK2V0F7Ul8/3450974
Felkapott
További hírek