Ha Fabók mesteréknek a harmadik erő nem szól közbe, hazai sikert ünnepelhetnek

Diamit csoport

Tippel: Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője.

Vasárnap. Terem (13.)–Tiszadob (16.): – Mindkét csapat gyengébben szerepel a vártnál. Hazai sikert jósolok.

Geszteréd (12.)–Kemecse (3.): – A kemecsei csapatot masszívabbnak, esélyesebbnek tartom a pont, illetve pontok megszerzésére.

Encsencs (11.)–Újfehértó (2.): – Az Encsencs otthon bármilyen meglepetésre képes, nem lesz könnyű dolga az Újfehértónak.

Nyíribrony (8.)–Ramocsaháza (15.): – A Ramocsaháza az utóbbi időben jól teljesít, de ezúttal az Ibrony otthon tartja a három pontot.

Kállósemjén (6.)–Levelek (5.): – Rangadó a javából, márpedig ilyenkor bármi megtörténhet.

Gávavencsellő (9.)–Nagykálló (5.): – A Gávavencsellő otthon bármire képes, a Nagykálló szervezett csapat. Talán döntetlen lehet…

Rohod (14.)–Apagy (7.): – Ha az Apagy úgy játszik, mint ellenünk, elhozhatja a három pontot.

Nyírlugos (10.)–Kótaj (1.): – Nagyon bízom abban, hogy húsvét alkalmából sokan kijönnek szurkolni a csapatnak, és meg tudjuk szorongatni a bajnokesélyest.

Nyírerdő csoport

Tippel: Szőlősi Lóránd, az Újdombrád játékos-edzője.

Vasárnap. Pátroha (9.)–Dombrád (1.): – Szomszédvári rangadó, amennyiben a Dombrád alkalmazkodik a játékra szinte alkalmatlan gégényi pályához, vendégsiker születik – ha nem, akkor is. (A mérkőzést Gégényben rendezik.)

Kék (6.)–Ajak (11.): – Ha Fabók mesteréknek a harmadik erő nem szól közbe, és a fiatal, energikus szurkolóik is kimennek a meccsre, hazai sikert ünnepelhetnek.

Nyírkarász (2.)–Tiszakanyár (3.): – Ha „Csuka” barátomék megtartják fiatalos lendületüket, legyőzhetik a nyírkarászi katlanban Dudás Zoltán edzőkollégám nagyon jó csapatát. Jó meccs lesz, az biztos!

Záhony (10.)–Fényeslitke (5.): – Sárkányék a múlt héten kicsit megvicceltek minket, ha Záhonyban ugyanezt játsszák, ebben az esetben megnyerhetik a mérkőzést.

Ladányi TC (8.)–Nyírmada (4.): – Két hullámzó teljesítményt nyújtó csapat, a hazai pálya előnye dönthet, de Szőke Pistáékat sem lehet leírni. Döntetlenre tippelek.

Tiszaszentmárton (14.)–Őr (12.): – A Szentmártont egyszer láttam játszani, ha az Őr az első harminc percet kibírja kapott gól nélkül, megnyerheti a meccset. Szurkolok neki!

Újdombrád (15.)–Vaja (13.): – Sajnos, nagyon mély gödörben vagyunk, emiatt a játékosok mentálisan is megtörtek. Csapatomnak nem itt lenne a helye, ezért a hét végén mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megkezdjük a felzárkózást. Véber György szavait idézve: „Most bukott edzőnek érzem magam, de nem adom fel!”

Szabadnapos: Demecser.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat. Nyírcsaholy (7.)–Nyírmeggyes (13.): – Vérbeli rangadó, amelyen talán a hazai pálya előnye dönthet.

Milota (10.)–Csengersima (16.): – A Lukács Márk visszatérésével megerősödött Milota esélyesebb a lelkes vendégcsapattal szemben.

Beregdaróc (12.)–Tyukod (15.): – A daróci kis pálya a hazaiaknak jobban fekszik, de a Tyukodnak ismét égető szüksége lenne a bravúrpontokra.

Kölcse (6.)–Nábrád (11.): – A hazaiak játéka nagyban függ légiósaiktól, teljes létszámban győzhetnek, ha viszont tartalékosak lesznek, a Nábrád akár meglepetést is szerezhet.

Csenger (2.)–Tiszakóród (9.): – A Csenger kezd összeállni, ugyanakkor Kóród egységes, jól védekező csapat, amelyet nehéz legyűrni.

Tarpa (1.)–Mérk-Vállaj (3.): – A két lendületes futballt játszó csapat, amelyeknek a műfüves pálya kifejezetten kedvez. A Tarpát, mint legfőbb bajnokesélyest, favoritnak tartom ezen a meccsen is.

Tisztaberek (5.)–Vámosoroszi (4.): – Igazi szomszédvári rangadó, melyen mindenképpen szeretnénk bizonyítani, hogy úgy tudunk futballozni, mint a szezon első harmadában. De még így sem lesz könnyű győzni ezer sebből vérző ellenfelünkkel szemben.

Vasárnap. Nagydobos–Szatmárcseke: – A Dobosnak jól sikerült az erősítés, ez eredményben még nem mindig mutatkozik meg. De ezen a hétvégén kijöhet neki a lépés.

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/oykPkazhu6M/3444562
Felkapott
További hírek