“Ha ki tudják kapcsolni Messit és meg tudják állítani a gepárdokat, pontokat is szerezhetnek”

Diamit-csoport

Tippel: Szedlár János, az Encsencs edzője.

Szombat

Tiszadob (16.)–Kállósemjén (8.): – Szimpatikus a hazai csapat, de úgy gondolom, a Semjén elhozza a három pontot.

Újfehértó (2.)–Rohod (14.): – Fix egyes.

Kemecse (3.)–Ramocsaháza (15.): – A Kemecse nem hibázhat ezen a meccsen.

Vasárnap

Kótaj (1.)–Apagy (6.): – Ezen a meccsen meglepetés születik…

Gávavencsellő (9.)–Geszteréd (12.): – Magabiztosan nyer a Gávavencsellő.

Levelek (5.)–Terem (13.): – Sajnos, Dolláréknak ez a tavasz nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. Hazai győzelmet várok.

Nagykálló (4.)–Nyíribrony (10.): – A tavasz csapata a Nagykálló, amely ezúttal is nyer – egy góllal.

Encsencs (11.)–Nyírlugos (7.): – Szomszédvári rangadó. Kétségtelenül jó csapata van a Lugosnak, de nagyon szeretnék itthon tartani a három pontot.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Sajtos András, a Ladányi TC játékos-edzője.

Vasárnap

Pátroha (10.)–Tiszakanyár (3.): – A Pátroha nagyon bevásárolt a télen, ez sem garantálja, hogy nyerni fog ezen a meccsen. Háromesélyes mérkőzés. (A mérkőzést Gégényben rendezik, kezdés: 15, ifi: 13)

Vaja (13.)–Demecser (5.): – Ha a meccsen egyenlő feltételek lesznek a csapatok számára, Gombkötő Sanyi barátomék pontot, pontokat szerezhetnek idegenben.

Újdombrád (15.)–Záhony (9.): – Ha a hazaiak ki tudják kapcsolni „Messit” és meg tudják állítani a „gepárdokat”, akár pontot, pontokat szerezhetnek.

Nyírmada (4.)–Nyírkarász (2.): – Jelen helyzetben a Karász egységesebb csapat, ráadásul, ha Dudás Zoli barátomék meg akarják tartani a második helyet, pontokat kell szerezniük.

Őr (12.)–Kék (6.): – Két azonos képességű csapat találkozóján a hazai pálya előnye dönthet.

Ajak (11.)–Tiszaszentmárton (14.): – Az Ajak a bajnokság második felére jól összeállt, ugyanakkor a Szentmárton kiszámíthatatlan, így bármi megtörténhet.

Ladányi TC (7.)–Dombrád (1.): – Gratulálok a Dombrádnak a bajnokság megnyeréséhez. Ettől függetlenül nem várjuk feltartott kézzel ellenfelünket. Megpróbáljuk a csaknem lehetetlent.

Szabadnapos: Fényeslitke.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője.

Szombat

Csengersima (14.)–Nyírcsaholy (8.): – A hazai csapat nagyon fontos idegenbeli győzelmet aratott a múlt héten, de szerintem most sokkal nehezebb dolga lesz hasonló eredményt elérni, mert jobb ellenféllel találkozik. Ha viszont ezt a meccset is behúzzák, megérdemlik, hogy bennmaradjanak ebben az osztályban.

Csenger (2.)–Tisztaberek (4.): – A Csengernek hazai közönség előtt kötelező lesz a csúfos tarpai vereséget kijavítania egy győzelemmel, ami nem biztos, hogy sikerül a masszív ellenféllel szemben.

Vámosoroszi (6.)–Tyukod (12.): – Ennek a mérkőzésen csak a vendégek számára van igazán nagy tétje, de érzésem szerint a házigazdák nem fognak otthon pontokat veszíteni és lélekben már készülhetnek a következő szezonra.

Szatmárcseke–Kölcse: – Szomszédvári ütközet, ahol bármi előfordulhat, mivel mindkét csapat nem várt, fájó vereséget szenvedett legutóbb.

Nábrád–Nagydobos: – Kiesési rangadó, amelyen mindkét csapat számára fontos a három pont megszerzése, hogy megőrizze esélyét a bennmaradás kiharcolására.

Milota (10.)–Tarpa (1.): – Számunkra a kölcsei bravúrgyőzelem az utóbbi évek egyik legnagyobb párharca volt és ez jó hatással lehet a csapatra a hátralévő mérkőzésekre még úgy is, hogy a tavaszi szezonunk nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Mivel mi már biztosan a középmezőnyben végzünk, a Tarpa pedig a megszerezte a bajnoki címet, így a csapatok felszabadultan, komolyabb tét nélkül focizhatnak.

Vasárnap

Tiszakóród (9.)–Beregdaróc (11.): – A Kóród otthon meglehetősen jól szerepel és összeszokott csapat benyomását kelti, míg a Daróc idegenben kevés pontot szerez és esetleges veresége után bajba kerülhet a hátralévő fordulókban.

Mérk-Vállaj (3.)–Nyírmeggyes (13.): – A Mérk-Vállajnak még elérhető a második hely, míg a vendégeket
sokkal jobb csapatnak tartom annál, mint ahol most állnak. Mindkét félnek nagyon fontos a három pontmegszerzése a céljai eléréséhez.

 

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/eHlo5WoSLJM/3487595
Felkapott
További hírek