„Ha ki tudunk állni, akkor talán egy ikszre jók lehetünk”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője. Tiszavasvári (5.)–Tiszalök (9.): – Izgalmas találkozóra számítok, amin bármi előfordulhat. Talán a hazai pálya dönthet a Tiszavasvári javára. Nyíregyháza Spartacus II. (6.)–Biri (8.): – Szilágyi Krisztián régi barátom igyekszik átadni játékosként szerzett nagy tapasztalatát a fiatal, tehetséges játékosoknak, akik ha kellő rutint szereznek a felnőttek között, nagyon erősek lesznek. Dankó Zsoltival néhány éve ismerjük egymást, de azóta is jó viszonyt ápolunk, nagyon jó közösséget épített Biriben, nem lehet őket leírni, de a Szpari otthon nagyon erős. Apagy (3.)–Geszteréd (7.): – Németh Attiláék otthon magabiztosak szoktak lenni, de ha a Geszteréd át tudja menteni idegenbe is azt a lelkes játékát, amit személyesen is láttam a Szpari ellen, nehéz dolga lesz az Apagynak. Ennek ellenére a hazaiak az esélyesek. Nyírbéltek (14.)–Nagykálló (4.): – A hazaiaknak kettőzött erővel kell küzdeniük, hogy elinduljanak felfelé. Akkor pontot szerezhetnek, ellenkező esetben a vendégek kíméletlenek lesznek. Kállósemjén (2.)–Rakamaz (7.): – A Kállósemjén nagyon jó szezont fut eddig, a Rakamaz pedig többre képes, mint amit eddig nyújtott. Ikszet érzek. Levelek (12.)–Nyírlugos (15.): – Elsőre hazai győzelmet tippeltem volna, de a vendégek Kótajban bizonyították, hogy nem lehet őket leírni. Tippem 1-es vagy x. Kótaj (1.)–Kálmánháza (11.): – A listavezetőhöz látogatunk, ez már önmagában elég motivációt jelent számunkra. Pontosan szeretnénk távozni, amit csak kőkemény munkával érhetünk el. Szabadnapos: Nyíribrony.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője. Tuzsér (9.)–Záhony (1.): – A jobb játékoskerettel rendelkező Záhony behúzza a három pontot. Pátroha (7.)–Fényeslitke (13.): – A Pátrohának otthon, a Litkének meg idegenben nem igazán megy. Háromesélyes a meccs. Kék (11.)–Szabolcsveresmart (14.): – Ha ki tudunk állni, akkor talán egy ikszre jók lehetünk. Őr (12.)–Jéke (16.): – Ugyan a Jéke belehúzott, szerintem Őr otthon tartja a három pontot, még ha nem is lesz könnyű dolga. Nyírmada (5.)–Tiszakanyár (3.): – A Tiszakanyár elég jól összeállt, Jánvári Danikával az élen jó játékosállománnyal rendelkezik, szerintem elhozza a három pontot. Dombrád (15.)–Vaja (8.): – Vendéggyőzelem. Ladányi TC (6.)–Újdombrád (4.): – Ez betyáros meccs lesz! Ha a ladányi edző, Kertész Milán rendet tud tenni a fejekben, a játékosok azt csinálják, amit ő mond, akkor képesek behúzni a meccset, de nagyon nehéz lesz, mert egy csikócsapat megy hozzájuk, amelyik harcol, és nem adja meg magát. Gergelyiugornya (2.)–Nyírkarász (10.): – Ugornya bajnokesélyes csapat, de ha Karászban egészséges mindenki, akkor meglepetést tud okozni, mert nagyon jó állománnyal rendelkezik. Háromesélyes.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Homoki Endre, a Sonkád edzője. Szatmárcseke (12.)–Encsencs (7.): – Az Encsencs megverte az Oroszit, míg a Cseke kikapott hat nullára, ezért nagyon nehéz megmondani, de otthon talán esélyesebb a Cseke. Vámosoroszi (6.)–Nábrád (13.): – Az Oroszi évek óta jó formát hoz, szerintem ezt a meccset megnyeri. Nyírbátor (1.)–Sonkád (15.): – Bajnokesélyes csapathoz megyünk, a tisztes helytállás a célunk. Hodász (3.)–Kocsord (11.): – Nagyon érdekes meccs. A Hodász a harmadik helyen áll, és a Kocsord is akárkit képes megverni. Szerintem a Hodász hozza a mérkőzést. Milota (14.)–Csengersima (2.): – Csengersimának nagyon jó csapata van, Dávid Robi ontja a gólokat. Szeretném, hogy Milota jó szerepeljen, de Csengersima az esélyes. Nagydobos (5.)–Tisztaberek (8.): – Mindkettő képes nyerni, de szerintem a Nagydobos hozza otthon. Nyírcsaholy (9.)–Nyírvasvári (4.): – Nem tudom, a nyírcsaholyiaknak mennyire ment el a kedvük, mert valószínűleg nem kalkulálták be, hogy Sonkádon ilyen meccs lesz (az előző fordulóban 8–3-ra nyert a Sonkád – a szerk.). A Vasvári elhozhatja a három pontot. Szabadnapos: Ópályi.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek