„Ha Papó mester védekezését nem tudják feltörni, akkor úgy járnak, mint mi”

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Marozsán Mihály, a Bököny edzője Geszteréd (11.)–Kótaj (2.): – A szomszédok meglepetést fognak okozni, döntetlen a tippem. Tiszavasvári(6.)–Encsencs (8.): – Szerintem a tiszavasvári csapat jobb, hazai győzelem. Levelek (16.)–Nagykálló (7.): – Ugyan nem nagyon ment a levelekieknek, de most behúzzák. Bököny (10.)–Nyírlugos (14.): – Szeretnénk megszerezni a második győzelmet. Nyíribrony (13.)–Kálmánháza (15.): – Az ibronyiak hazai pályán nyerni fognak. Kállósemjén (5.)–Rakamaz (1.): – A semjénieknél négy bökönyi játszik, így győzelmet várok tőlük. Apagy (3.)–Tiszalök (4.): – Jobbak az apagyiak, simán nyernek. Nyírbéltek (12.)–Kék (9.): – A megerősödött Kék ponttal fog távozni.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője Tuzsér (8.)–Demecser (13.): – A tuzsériak otthon bátrabbak, mivel fiatalok, de Sanyi barátom összekapja játékosait, így bármilyen eredményt el tudok képzelni. Őr (9.)–Pátroha (1.): – Őrből nehéz pontot elvinni, ezért 1, x a tippem. Ladányi TC (10.)–Nyírmada (15.): – Szurkolok Pistának, hogy úgy játsszanak, mint ellenünk, és akkor meglepetést okozhatnak egy masszív ladányi csapat ellen. Nyírkarász (14.)–Ajak (16.): – Itthon kötelező a három pont, főként, hogy van mit törlesztenünk, hiszen az előző szezonban majdnem kibabráltak velünk, no meg végre kiszakadt az a gólzsák. Ópályi (11.)–Vaja (5.): – Egyik csapatnak sem rossz a kerete, vannak fiatalok és rutinosak egyaránt, jó edzőkkel a padon. A helyzetkihasználás fog dönteni. Szabolcsveresmart (3.)–Berencs FC (7.): – Egy erőfocit és egy játékosat mutató csapat összecsapásán bármi megtörténhet, bár a veresmarti pálya egyetlen vendégnek sem tetszik. Fényeslitke (12.)–Dombrád (2.): – Mindkét csapattal és edzővel jó a kapcsolatom, de a Dombrád kulturált, gyors focijával megszerzi a három pontot. Gyulaháza (6.)–Gergelyiugornya (4.): – Hazai győzelem lehet, de csak akkor, ha Papó mester védekezését fel tudják törni, ha nem, akkor úgy járnak, mint mi.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője Kocsord (5.)–Csengersima (7.): – Remélem, hogy a fiúk mindent megtesznek azért, hogy itthon tartsuk a három pontot, és feledtessék a vámosoroszi meccset. Jánkmajtis (1.)–Vámosoroszi (4.): – Az oroszi egységes és jó csapat, a meccsben benne van egy döntetlen. Kölcse (9.)–Szatmárcseke (15.): – Hadadi barátomék rossz helyzetben vannak, talán döntetlen lesz. Csenger (3.)–Milota (11.): – Egyértelmű hazai siker lesz többgólos különbséggel. Tisztaberek (8.)–Terem (16.): – Döntetlen lesz, mint tavaly ősszel. Hodász (12.)–Nagydobos (13.): – A dobosiaknak eddig nem volt szerencséjük, most fordul a kocka. Nyírcsaholy (2.)–Nábrád (14): – Gólokkal fog nyerni a csaholyi csapat. Nyírvasvári (10.)–Beregdaróc(6.): – Nyírvasváriban fog maradni mindhárom pont.
Forrás: Szabolcs Online
Felkapott
További hírek