Hárman megsérültek egy balesetben Túrricsénél – Megyei katasztrófavédelmi hírek

A kivágott fasor aljnövényzete gyulladt meg kétszáz méter hosszan szerdán délután Gégény és Demecser között, amely a mellette lévő gabonatáblát veszélyeztette. A demecseri önkéntes tűzoltók egy vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével oltották el a lángokat.

Egy hektáros területen szintén a száraz aljnövényzet kapott foltokban lángra a délutáni órákban, Tiszavasváriban, a Keskeny utcában. A város önkormányzati tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Kigyulladt egy páraelszívó szerdán este Bökönyben, a József Attila utcában, ahol a lakás elektromos hálózata is sérült. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A szakolyi önkormányzati tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáig az ott lakó rokonokhoz költözött.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi szerdán este Túrricse és Tisztaberek között. A balesetben hárman sérültek meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

Használaton kívüli gázcsonkot rongáltak meg a környéken játszó gyerekek szerdán este Gyürén, a Dobó István utcában. Az enyhe gázszivárgás miatt a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a gázszolgáltató munkatársinak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/H7hanBmkoRE/3556507
Felkapott
További hírek