Heteken belül megnyílik

Kelet-Magyarország több településén is új üzletek nyitására készül a Pepcor Hungary, köztük Nagykállóban. A belvárosban, az Árpád utca elején február végén kezdődött az elsősorban ruházati és lakberendezési(non-food) termékeket forgalmazó áruházlánc helyi boltjának építése, amely mostanra már a végéhez közeledik.

-A nagykállói üzlet alapterülete közel 400 négyzetméter, azon belül az eladótér és raktár több mint 380 négyzetméter nagyságú lesz. Napokon belül megtörténik az ingatlan átadása a bérlő, a Pepkor Hungary Kft. számára, a továbbiakban pedig már ők végzik az épület belső kialakítását és az árufeltöltést– tájékoztatott a kivitelezést végző TFC Ingatlan Kft. tulajdonosa, Balla Zoltán. – Az üzletnyitás szabálya és a vásárlók komfortérzete megkívánja, hogy a kereskedés mellett parkolókat alakítsunk ki, így az üzlet előtti területen 6 darab, az épület mögött pedig további 15-16, köztük akadálymentes parkolóhely megépítése is megtörténik. Mindezek után, előreláthatólag július közepén, megnyithat a nagykállói üzlet a vásárlóközönség előtt.

Az építmény sokak által kritikával illetett külső megjelenéssel kapcsolatban a kivitelezést végző vállalat vezetője elmondta, hogy az építkezés során az egységes, összefüggő városképformálást is szem előtt tartva, az üzlet homlokzatát a környezetbe illő nemesvakolattal fedik, illetve nagyméretű üvegportálokkal látják el. A megrendelő és a városvezetés célja volt ugyanis, hogy elkerüljék a kirívó anyaghasználattal rendelkező épület kialakítását a belvárosban, hiszen ez megváltoztatná a környezet karakterét.

Balla Zoltán elmondta még, hogy a széles áruválasztékkal rendelkező áruházlánc nagykállói üzletnyitása legalább hét új munkahelyet teremt városunkban. A hamarosan megnyíló kereskedésbe üzletvezető, üzletvezető-helyettes és eladó-pénztáros állásokra keresik a munkatársakat, a részletek a http://pepco.hu/karrier/allasajanlatok/ oldalon találhatók.

 

 

Forrás: Nagykálló Város Önkormányzatának Hivatalos Honlapja
Felkapott
További hírek