Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap elérhető a www.nagykallo.hu honlapon, vagy Nagykálló Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (4320 Nagykálló, Kállai Kettős tér 1. szám). Az igénybejelentő lapokat valamint a lakcímkártyát személyesen, Nagykálló Város Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatára  szíveskedjenek eljuttatni.

 

Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

 

Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

 

A Kormányhatározat alapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentett háztartás korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült, továbbá, hogy a természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb (pl. szállítási, darabolási) költségeket.

 

Bereczki Mária

jegyző

 

Igényfelmérő letöltése: igenyfelmero-rezsicsokkenteshez

Forrás: http://nagykallo.hu/hirdetmeny-a-teli-rezsicsokkentesi-tamogatasrol/
Felkapott
További hírek