Holtan találtak az idős asszonyra Győrtelken – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Győrtelken egy a bejelentő elmondása alapján, egy idős mozgássérült hölgy nem adott életjelet magáról és nem tudtak bejutni a házba. A mentők a mátészalkai hivatásos tűzoltók segítségével jutottak be az épületbe, ahol az idős hölgyet már holtan találták.

Mátészalkán egy 5×5 m-es családi ház kéményében, amelyre egy vízteres kandalló volt bekötve, a korom beizzott. A Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egysége avatkozott be kéziszerszámokkal. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mert a fűtés más módon is megoldható volt.

Újfehértó településen a rendőrség kért segítséget egy lakóházba való bejutáshoz, ahol az ott lakó 57 éves férfi, nem adott életjelet magáról. Az Újfehértói Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói kéziszerszámokkal jutottak be a házba, ahol az idős férfit a földön fekve, eszméletlen állapotban találták. A mentők a sérültet ellátását követően, további vizsgálatokra kórházba szállították.

Nagykálló, Korányi Frigyes úton a Korányi Gimnázium előtt két személygépkocsi összeütközött. Az egyikben 1 fő, a másikban 3 fő utazott, mind a 4 főt megfigyelésre kórházba szállította a mentőszolgálat. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és a Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesület vonult a helyszínre. Az egységek a járműveket áramtalanították és a helyszínt biztosították a rendőrségi helyszínelés ideje alatt, majd a forgalmi akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Forrás: http://feedproxy.google.com/~r/szon/nagykallo/~3/IF9ALYibn0E/3720342
Felkapott
További hírek